[KB38] Wat ontvang ik met een ESET product licentie?

Oplossing

Met de aankoop van een ESET product licentie, krijgt u een unieke gebruikersnaam, wachtwoord en licentiecode waarmee u de laatste versie van uw ESET product kunt downloaden (afhankelijk van welk product u heeft aangeschaft), Ook ontvangt u doorlopend programma updates en updates van de database met viruskenmerken. Het aantal licenties die u aanschaft moet hetzelfde zijn als het aantal computers waar u de ESET software op wil installeren.

Licenties voor ESET producten bieden updates voor verschillende doeleinden om nieuwe computer virussen en nieuwe malware te detecteren, software-updates te verstrekken, en om functies toe te voegen of te repareren. Licenties kunnen worden gekocht voor een, twee of drie jaar. Wanneer een licentie verloopt, kunt u doorgaan met de software te gebruiken, maar u zult niet in staat zijn de viruskenmerken database of programma-updates te downloaden, noch kan u in staat zijn om technische ondersteuning te vragen.

De proefversie van uw ESET product is geldig gedurende dertig (30) dagen, gedurende die periode wordt de database met viruskenmerken gedownload zoals in de betaalde versie. Trial versies van ESET-producten downloaden geen programma updates. Aan het einde van de proefperiode zal het programma stoppen met het downloaden van de database met viruskenmerken.

Om bedreigingen te detecteren en uw computer volledig te beschermen, is het belangrijk dat uw antivirus programma de meest recente versie heeft. Als u een ESET product licentie aanschaft nadat u de proefversie van een ESET product heeft gebruikt, kunt u met de licentiegegevens uit de licentiebrief die u per mail heeft gekregen de software activeren. Dit zal u toelaten om regelmatig updates te ontvangen en volledig beschermd te blijven.

Om onze webshop te bezoeken, klikt u hier. Voor een stap voor stap instructie om te verlengen van uw licentie kijkt u op de volgende pagina.