[KB3277] Waarom kan ik niet inloggen op ESET HOME?

Oplossing

Uw login problemen komen waarschijnlijk door een verkeerde gebruikersnaam of wachtwoord. Onthoud:

• Uw my.eset.com account gebruikersnaam en wachtwoord zijn aangemaakt bij de eerste keer dat u de Antidiefstal functie heeft ingeschakeld.

• Deze inloggegevens zijn anders dan de door ESET uitgegeven licentiegegevens.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Als u geen my.eset.com account heeft aangemaakt na het inschakelen van de Anti-diefstal functie, volg dan het volgende kennisbank artikel voor instructies om een account aan te maken: