[KB5556] Download, installeer en activeer ESET Parental Control voor Android

Oplossing

Voer deze stappen uit op uw Android-apparaat

We raden u aan de onderstaande stappen op uw Android-apparaat uit te voeren.

I.Download en installeer

Download ESET Parental Control voor Android

Als u ESET Parental Control voor Android wilt downloaden uit de Google Play, moet u een Google Play-account maken en de Google Play-app installeren op uw Android-apparaat. Mogelijk moet u creditcardgegevens invoeren.

Voordat u ESET Parental control installeert

Zorg ervoor dat u Automatische tijdzone hebt ingeschakeld in de datum- en tijdinstellingen van uw Android-telefoon.

1. Op uw Android-apparaat, opent uESET Parental Control voor Android downloadpagina.
  2. Tik op Installeren.

Figuur1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. Bekijk de rechten die ESET Parental Control voor Android nodig heeft en klik op Accepteren.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Tik op Openenzodra de installatie gereed is.

Figuur1-3
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

2. Selecteer de gewenste taal en klik op Accepteren.

Figuur1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Accepteren.

Figuur1-5
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

2. Een my.eset.com account is nodig om verder te gaan. Als u al een account heeft klikt u op Aanmelden en voert u de gegevens van het account in. Als u geen account heeft, klikt u opAccount aanmaken.

Figuur1-6
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Vul alle velden in en klik opIk ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden van ESETen klik vervolgens op Account maken.

Figuur1-7
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. In het scherm Van wie is dit apparaat?, klikt u op Kind of Ouder, afhankelijk van wie het apparaat is.

Figuur1-8
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

2. Klik opOK.

De proefversie is nu geïnstalleerd op het apparaat. Ga verder naar stap II om een licentie te kopen of in te voeren.

II. Activeer de premium versie

1. Open ESET Parental Control voorAndroid.
  2. Links bovenin de app klikt u op het menu-icoon en kiest u voorLicentie.

Figuur2-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. Als u nog geen licentie heeft, klikt u opKopenDoorgaanen voer de aankoop van het product uit via de Google Play Store. Zodra de aanschaf gelukt is, wordt het product automatisch geactiveerd met de Premium volledige versie.

NOTITIE: Uw licentiecode wordt naar uw Google Play e-mailadres verzonden

Een e-mail van ESET die uw licentiegegevens bevat, wordt verzonden naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Google Play-account. Deze informatie dient u te bewaren voor uw administratie.

Als uw product niet automatisch wordt geüpgraded naar de volledige versie herhaalt u stap 1-2 en kiest u voor Voer licentiecode in.

Figuur2-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Voer de licentiecode van ESET in het venster voor Licentiecode in en klik op Activeren.Als u geen licentiecode meer heeft, klikt u hier om deze op te vragen.

Figuur2-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik opOK

Figuur2-4