Kumppanin uusiminen

Suosittelemme, että otat yhteyttä ESET-kumppaniin uusimistarpeissa.

Ennen kuin jatkat

• Voit uusia ESET Windows home -tuotetilauksesi milloin tahansa oston jälkeen tai enintään 365 päivää oston jälkeen.
  • Ota automaattinen maksaminen käyttöön tai poista se käytöstä ESET-tuotteesi osalta: #@##publication_url id='959' target='_blank' content='Katso ESET-tilisi automaattisen maksun asetusten hallinta' focus=''#@#.
  • Tarvitset ESETin myöntämä käyttäjätunnus ja/tai aktivointiavain.

Uudista ESET-tilauksesi

Uusimisprosessi vaihtelee sen mukaan, mistä maasta olet ostanut ESET-tilauksesi.

1. Käy paikallisella uusimissivulla.

2. Seuraa selainikkunaan avautuvan verkkosivuston ohjeita.

Etkö vieläkään pysty uusimaan tilaustasi?

Jos et pysty uusimaan tilausta tämän artikkelin ohjeiden noudattamisen jälkeen, ota yhteyttä paikalliseen ESET-kumppaniin saadaksesi apua.

Erityistapaukset/vianmääritys

• Päivittäminen: Nykyiset asiakkaat, joilla on voimassa oleva tilaus, voivat päivittää ESET-tuotteensa uusimpaan versioon ilmaiseksi
    • #@##publication_url id='399' target='_blank' content='Tietoa päivittämisestä' focus=''#@#
  • Tilauksesi päättymisestä on kulunut yli 365 päivää: Tilauksesi ei ole oikeutettu uusimishinnoitteluun
    • #@##publication_url id='87' target='_blank' content='Tarkista tilauksesi päättymispäivä' focus=''#@#
    • Osta uusi tilaus
  • Et löydä tilaustasi: Käy Kadonnut lisenssi -sivulla

Etkö vieläkään pysty uusimaan tilaustasi?

Jos et pysty uusimaan tilausta tämän artikkelin ohjeiden noudattamisen jälkeen, ota yhteyttä myyntiosastoomme suoraan numeroon 1-844-824-3738, vaihtoehto 1 (maanantaista perjantaihin klo 6.00-17.00 PT).