[KB6205] Hallitse ESET-tilausten automaattisen uusimisen asetuksia

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

Yksityiskohdat

Laajenna klikkaamalla

ESETin automaattinen uusiminen varmistaa, että ESET-tilauksesi ja -tuotteesi päivittyvät aina ja tarjoavat jatkuvan ympärivuotisen suojan. Hoidamme laskutuksen mainosten uusimisen puolestasi automaattisen uusimisen avulla.

Automaattisella uusimisella on seuraavat ehdot:

• Tilauskauden lopussa tilauksesi uusitaan automaattisesti käyttämällä tällä hetkellä tallessa olevia maksutietoja ja tilauksen vakiohinnoittelua.
  • Ilmoitamme sinulle automaattisesta uusimisesta 30 päivää ennen uusimispäivääsi (vuositilausten osalta).
  • Kun automaattinen uusiminen on onnistunut, lähetämme sinulle sähköpostitse maksutapahtuman tiedot ja laskun.
  • Automaattinen uusiminen on jatkuvaa, ellei sitä poisteta käytöstä ESET eStoren kautta.

Ratkaisu

Automaattisen uusimisen aktivointi

Automaattinen uusiminen on oletusarvoisesti aktivoitu, jos olet hiljattain ostanut ESET eStoresta. Katso, miten automaattinen uusiminen poistetaan käytöstä.

Kuva 1-1

Jos haluat tarkastella tai muuttaa tilauksesi automaattisen uusimisen asetuksia, sinun on vahvistettava sähköpostiosoitteesi ESET eStoressa.

Mikä on automaattisen uusimisen sopimus?

Automaattista uusimista koskeva sopimus on saatavilla ESET eStoren ostoskorisivulla, ja se lähetetään sinulle sähköpostitse tilauksen lähettämisen jälkeen.

Voinko aktivoida automaattisen uusimisen aikaisemmille ESET-tuotteilleni?

Kyllä, voit aktivoida automaattisen uusimisen kaikille ESET eStore -verkkokaupasta ostamillesi kotituotetilauksille, jos tilaus ei vanhene seuraavan 10 päivän aikana.

Miten voin poistaa automaattisen uusimisen käytöstä?

Voit poistaa automaattisen uusimisen käytöstä milloin tahansa oston yhteydessä ESET eStore -sivulta.

1. Kirjaudu sisään ESET eStoreen käyttäjätunnuksellasi tai tilaustunnuksellasi.

Kuva 2-1
  2. Napsauta verkkosivun vasemmassa yläkulmassa olevaa Subscription Management (Tilausten hallinta ) -painiketta.

Kuva 2-2
  3. Napsauta Verify with your email. Et voi poistaa Automaattista uusimista käytöstä ilman vahvistusta.

Kuva 2-3
  4. Napsauta Lähetä. Todentamislinkki lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Kuva 2-4
  5. Avaa varmennussähköposti ja valitse Vahvista sähköposti.

6. Napsauta eStore-verkkosivun Maksutiedot-osiossa Automaattinen uusiminen -kohdan vieressä olevaa vaihtokytkintä, jos haluat poistaa ominaisuuden käytöstä.

Kuva 2-5
  7. Automaattinen uusiminen -valintaikkuna ilmoittaa toimenpiteestä. Valitse valintaruutu Älä uusi tilaustani automaattisesti -kohdan vieressä. Haluan mieluummin uusia tilaukseni manuaalisesti, kun se päättyy, ja valitse Tallenna asetukset.

Kuva 2-6
  8. Vahvista automaattisen uusimisen poistaminen valitsemalla OK.

Kuva 2-7

ESET eStore -tilin tietojen päivittäminen

1. Kirjaudu sisään ESET eStoreen käyttäjätunnuksella tai tilaustunnuksella.

2. Napsauta Muokkaa yhteystietoja muuttaaksesi tietojasi vastaavissa kohdissa. Sinun on tarkistettava sähköpostiosoitteesi ennen muutosten tekemistä.

Kuva 3-1

Luottokorttitietojen päivittäminen

1. Kirjaudu sisään ESET eStoreen käyttäjätunnuksellasi tai tilaustunnuksellasi.

2. Napsauta verkkosivun vasemmassa yläkulmassa olevaa Tilausten hallinta -painiketta.

Kuva 4-1
  3. Napsauta Verify with your email. Et voi poistaa Automaattista uusimista käytöstä ilman vahvistusta.

Kuva 4-2
  4. Napsauta Lähetä. Todentamislinkki lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Kuva 4-3
  1. Avaa varmennussähköposti ja valitse Vahvista sähköposti.

2. Napsauta Muokkaa Maksutiedot-osiossa.

Kuva 4-4
  3. Muuta maksutapaa -osiossa voit muuttaa maksutapaa. Valitse Luotto-/pankkikortti ja napsauta Muokkaa muuttaaksesi luottokorttitietoja.

Kuva 4-5
  4. Kirjoita Korttitiedot-osiossa luottokortin tiedot vastaaviin kenttiin ja napsauta Vahvista.

Kuva 4-6
  5. Saat ilmoituksen, että automaattinen uusiminen on otettu käyttöön. Napsauta OK. Katso, miten automaattinen uusiminen kytketään pois päältä.

6. Maksutiedot-kohdan Laskutus vieressä näkyy ilmoitus siitä, että maksutietojesi päivitystä käsitellään parhaillaan.

Kuva 4-7
  7. Kun kirjaudut seuraavan kerran ESET eStoreen, näet päivitetyt luottokorttitiedot.

Kuva 4-8

Saanko ilmoituksen ennen kuin ESET uusii tilaukseni?

Kyllä. Ennen kuin tietoturvatilauksesi päättyy, ESET lähettää sinulle sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan, että tilauksesi uusitaan automaattisesti käyttämällä tiedostossamme olevia automaattisen uusimisen tietoja. Jos haluat muuttaa automaattisen uusimisen asetuksia, katso edellä olevat kohdat.

Automaattisen uusimisen asetusten hallinta ESET HOMEssa

Lisätietoja automaattisen uusimisen asetusten hallinnasta ESET HOMEssa on Online Help -aiheessa.

Tukiresurssit

Katso ESETin Subscription FAQ, jos sinulla on lisäkysymyksiä ESET-tuotteiden tilauksista.

#@##placeholder id='1281' language='1'#@#

eStore maittain

Jos haluat hallita ESET-tilausasetuksiasi, napsauta asianmukaista maakohtaista linkkiä.