[KB6205] Administrer indstillinger for automatisk fornyelse af dine ESET-abonnementer

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

Detaljer

Klik for at udvide

ESET's automatiske fornyelse sikrer, at dine ESET-abonnementer og -produkter altid er opdaterede, hvilket giver kontinuerlig beskyttelse året rundt. Vi håndterer fakturering og fornyelse for dig ved hjælp af automatisk fornyelse.

Automatisk fornyelse har følgende vilkår:

• Ved udløbet af din abonnementsperiode vil dit abonnement automatisk blive fornyet ved hjælp af de betalingsoplysninger, der aktuelt er registreret, og standardabonnementspriser.
  • Vi vil informere dig om automatisk fornyelse 30 dage før din fornyelsesdato (for årlige abonnementer).
  • Efter en vellykket automatisk fornyelse sender vi dig en e-mail med transaktionsoplysningerne og fakturaen.
  • Automatisk fornyelse er kontinuerlig, medmindre den deaktiveres via ESET eStore.

Løsning

Aktivering af automatisk fornyelse

Automatisk fornyelse er aktiveret som standard, hvis du for nylig har købt fra ESET eStore. Se, hvordan du deaktiverer automatisk fornyelse.

Figur 1-1

For at se eller ændre indstillingerne for automatisk fornyelse af dine abonnementer, skal du bekræfte din e-mailadresse i ESET eStore.

Hvad er aftalen om automatisk fornyelse?

Aftalen om automatisk fornyelse er tilgængelig på ESET eStore-indkøbskurvssiden og vil blive sendt til dig via e-mail, når du har afgivet din ordre.

Kan jeg aktivere automatisk fornyelse for mine tidligere ESET-produkter?

Ja, du kan aktivere automatisk fornyelse for alle abonnementer på hjemmeprodukter, der er købt i ESET eStore, hvis abonnementet ikke udløber inden for de næste 10 dage.

Hvordan deaktiverer jeg automatisk fornyelse?

Når som helst du køber, kan du fravælge automatisk fornyelse fra din ESET eStore-side.

1. Log ind på ESET eStore med dit brugernavn eller abonnements-id.

Figur 2-1
  2. Klik på Subscription Management i øverste venstre hjørne af websiden.

Figur 2-2
  3. Klik på Bekræft med din e-mail. Du kan ikke slå automatisk fornyelse fra uden bekræftelse.

Figur 2-3
  4. Klik på Send. Godkendelseslinket vil blive sendt til din e-mailadresse.

Figur 2-4
  5. Åbn bekræftelsesmailen, og klik på Verify email.

6. På eStore-websiden i afsnittet Betalingsoplysninger skal du klikke på knappen ud for Automatisk fornyelse for at deaktivere funktionen.

Figur 2-5
  7. Dialogvinduet for automatisk fornyelse giver dig besked om handlingen. Marker afkrydsningsfeltet ud for Forny ikke mit abonnement automatisk. Jeg foretrækker at forny mit abonnement manuelt, når det udløber, og klik på Gem indstillinger.

Figur 2-6
  8. Klik på OK for at bekræfte fravalget af automatisk fornyelse.

Figur 2-7

Opdatering af ESET eStore-kontooplysninger

1. Log ind på ESET eStore med dit brugernavn eller abonnements-id.

2. Klik på Rediger kontaktoplysninger for at ændre dine oplysninger i de respektive sektioner. Du skal bekræfte din e-mailadresse, før du foretager ændringer.

Figur 3-1

Opdater dine kreditkortoplysninger

1. Log ind på ESET eStore med dit brugernavn eller abonnements-id.

2. Klik på Subscription Management i øverste venstre hjørne af websiden.

Figur 4-1
  3. Klik på Bekræft med din e-mail. Du kan ikke slå automatisk fornyelse fra uden bekræftelse.

Figur 4-2
  4. Klik på Send. Godkendelseslinket vil blive sendt til din e-mailadresse.

Figur 4-3
  1. Åbn bekræftelsesmailen, og klik på Bekræft e-mail.

2. Klik på Rediger i afsnittet Betalingsoplysninger.

Figur 4-4
  3. I afsnittet Skift betalingsmetode kan du ændre betalingsmetoden. Vælg Credit/debit card, og klik på Edit for at ændre kreditkortoplysningerne.

Figur 4-5
  4. I afsnittet Kortoplysninger skal du indtaste kreditkortoplysningerne i de respektive felter og klikke på Bekræft.

Figur 4-6
  5. Du vil få besked om, at automatisk fornyelse er slået til. Klik på OK. Se, hvordan du slår automatisk fornyelse fra.

6. Ved siden af Fakturering i Betalingsoplysninger kan du se en meddelelse om, at opdateringen af dine betalingsoplysninger er ved at blive behandlet.

Figur 4-7
  7. Når du logger ind på ESET eStore næste gang, kan du se de opdaterede kreditkortoplysninger.

Figur 4-8

Vil jeg modtage en meddelelse, før ESET fornyer mit abonnement?

Ja, før dit sikkerhedsabonnement udløber, sender ESET dig en e-mail om, at dit abonnement automatisk vil blive fornyet ved hjælp af de oplysninger om automatisk fornyelse, vi har registreret. For at ændre dine indstillinger for automatisk fornyelse, se afsnittene ovenfor.

Administrer indstillinger for automatisk fornyelse i ESET HOME

Du kan finde oplysninger om, hvordan du administrerer indstillingerne for automatisk fornyelse i ESET HOME, i vores Online Help-emne.

Support-ressourcer

Se ESET Subscription FAQ for yderligere spørgsmål om ESET-produktabonnementer.

Need further assistance? Contact ESET Technical Support.

eStore efter land

For at administrere dine ESET-abonnementsindstillinger skal du klikke på det relevante landelink.