[KB2850] Vianmääritys viestille "Moduulien päivitys epäonnistui"

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

• Saat virheilmoituksen "Moduulin päivitys epäonnistui" ESET Windows -tuotteessasi

Ratkaisu

macOS-käyttäjät: #@##publication_url id='1192' target='_blank' content='Virhe tiedoston lataamisessa eikä moduuleja voi päivittää ESET Cyber Security Prossa' focus=''#@#

Android-käyttäjät: ESET Mobile Security for Android näyttää Tarkista internet-yhteys ja yritä uudelleen

Tarkista, voitko päivittää jokaisen vaiheen jälkeen
  1. #@##publication_url id='351' language='1' content='Avaa ESET Windows -tuotteen pääohjelmaikkuna' target='_blank'#@#.

2. Valitse Päivitä Tarkista päivitykset. Jos päivitys epäonnistuu, siirry seuraavaan vaiheeseen, kunnes voit päivittää.

Kuva 1-1
  1. #@##publication_url id='272' target='_blank' content='Varmista, että käytät ESET-tuotteesi uusinta versiota' focus=''#@#.

2. Varmista, että kiintolevyn osiossa (esimerkiksi C:\), johon ESET-tuotteesi on asennettu, on riittävästi vapaata levytilaa (vähintään 1 Gt).

3. #@##publication_url id='87' target='_blank' content='Tarkista, että tilauksesi ei ole päättynyt' focus=''#@#.

4. Tyhjennä päivitysvälimuisti.

5. #@##publication_url id='25' target='_blank' content='Poista aiemmin asennetut virustorjuntaohjelmistot' focus=''#@#.

6. Sulje ESET pois kolmannen osapuolen palomuurin tunnistuksesta. Jos käytät ESETin palomuuria eikä sinulla ole asennettuna muita palomuuriohjelmistoja, jätä tämä vaihe huomiotta.

7. Jos et käytä päivitysten lataamiseen ESET Bridge -välityspalvelinta:

Vain yrityskäyttäjät

Jos ESET Bridge -asetukset on lukittu (vain lukuoikeus), tämä ESET Bridge -käytäntö on pakotettu ESET PROTECT- tai ESET PROTECT On-Prem -ohjelmalla.

Voit poistaa ESET Bridgen käytöstä, kun moduulien päivitys epäonnistuu ESET PROTECT Web Console -ohjelmasta.

Jos ESET PROTECT Serveriin ei ole pääsyä (esimerkiksi ESET PROTECT Serveriä ei ole enää olemassa), poista ESET PROTECT Agentin asennus ja asenna sitten poista ja asenna uudelleen ESET-päätepistetuotteet ESET PROTECT On-Premin avulla.

1. #@##publication_url id='351' language='1' content='Avaa ESET Windows -tuotteen pääohjelmaikkuna' target='_blank'#@#.

2. Avaa Lisäasetukset painamalla F5-näppäintä.

3. Napsauta Päivitä, laajenna Profiilit → Päivitykset → Yhteysasetukset ja valitse Välitystila-pudotusvalikosta Älä käytä välityspalvelinta . Napsauta OK.

Kuva 1-2
  8. Testaa tietoliikenne ESET-päivityspalvelimen kanssa:

1. Paina Windows -näppäintä + R-näppäintä, kirjoita tekstikenttään cmd ja paina Enter-näppäintä.

2. Kirjoita komentoriviin ping update.eset. com ja paina Enter-näppäintä (katso kuva 1-3 alla).

3. Jos voit muodostaa yhteyden päivityspalvelimeen, näyttöön tulee Reply from -viesti ja sen jälkeen sen palvelimen IP-osoite, jota yrität tavoittaa.

Kuva 1-3
  9. Uninstall and reinstall your ESET product.

10. Puhdista saastunut tietokone.

Onko sinulla edelleen ongelmia moduulipäivitysten kanssa? #@##placeholder id='1281' language='1'#@#