[KB2850] Feilsøking for meldingen "Moduloppdatering mislyktes"

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Problem

• Du får feilmeldingen "Moduloppdatering mislyktes" i ESET Windows-produktet

Løsning

macOS-brukere: Feil ved nedlasting av fil og kan ikke oppdatere moduler i ESET Cyber Security Pro

Android-brukere: ESET Mobile Security for Android viser Vennligst sjekk internettforbindelsen og prøv igjen

Sjekk om du kan oppdatere etter hvert trinn
  1. Åpne hovedprogramvinduet for ESET Windows-produktet.

2. Klikk på Oppdater Søk etter oppdateringer. Hvis oppdateringen mislykkes, går du videre til neste trinn til du kan oppdatere.

Figur 1-1
  1. Kontroller at du bruker den nyeste versjonen av ESET-produktet.

2. Kontroller at harddiskpartisjonen (for eksempel C:\) der ESET-produktet er installert, har nok ledig diskplass (minst 1 GB).

3. Kontroller at abonnementet ikke er utløpt.

4. Tøm oppdateringsbufferen.

5. Fjern tidligere installert antivirusprogramvare.

6. Utelukk ESET fra deteksjon i tredjeparts brannmur. Hvis du bruker ESET-brannmuren og ikke har installert noen annen brannmurprogramvare, kan du se bort fra dette trinnet.

7. Hvis du ikke bruker ESET Bridge-proxy for nedlasting av oppdateringer:

Kun bedriftsbrukere

Hvis ESET Bridge-innstillingene er låst (skrivebeskyttet), ble denne ESET Bridge-policyen tvunget av ESET PROTECT eller ESET PROTECT On-Prem.

Du kan disable ESET Bridge when the modules update fails fra ESET PROTECT Web Console.

Hvis det ikke er tilgang til ESET PROTECT Server (for eksempel fordi ESET PROTECT Server ikke lenger eksisterer), må du avinstallere ESET PROTECT Agent og deretter avinstallere og installere ESET endpoint-produkter på nytt ved hjelp av ESET PROTECT On-Prem.

1. Åpne hovedprogramvinduet for ESET Windows-produktet.

2. Trykk på F5-tasten for å åpne Avansert oppsett.

3. Klikk på Oppdater, utvid Profiler → Oppdateringer → Tilkoblingsalternativer, og velg Ikke bruk proxy-server fra rullegardinmenyen Proxy-modus . Klikk på OK.

Figur 1-2
  8. Test kommunikasjonen med ESETs oppdateringsserver:

1. Trykk på Windows + R-tasten, skriv inn cmd i tekstfeltet og trykk på Enter-tasten.

2. Skriv inn ping update.eset.com i ledeteksten og trykk på Enter (se Figur 1-3 nedenfor).

3. Hvis du kan koble deg til oppdateringsserveren, vil du se meldingen Reply from (svar fra ) etterfulgt av IP-adressen til serveren du prøver å nå.

Figur 1-3
  9. Avinstaller og installer ESET-produktet på nytt.

10. Rengjør den infiserte datamaskinen.

Har du fortsatt problemer med moduloppdateringer? Need further assistance? Contact ESET Technical Support.