[KB2955] Almindelige fejlmeddelelser ved ESET-installation (Windows)

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

Løsning

Android-brugere: Jeg får en fejl, når jeg aktiverer ESET Mobile Security for Android

Fejlmeddelelser ved installation

Fejlmeddelelse Beskrivelse af problemet og fejlfinding
Fejl ved kommunikation med kernen Kernel-fejl. Løs kernefejlen.
Installationen sluttede for tidligt (ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security, ESET NOD32 Antivirus
Fejl 2878: Advarsel: Andre sikkerhedsprodukter blev fundet ELLER Installationsfejl. Prøv igen, eller download og installer offline-installationsprogrammet Løs denne fejl.
Fejl 1603
Installationen er blevet afbrudt, fejlkode: WIN.1620 Installer dit ESET-hjemmeprodukt ved hjælp af et offline-installationsprogram. Du kan bruge den samme ESET-licens efter en vellykket installation.
SC-fejlkode 11 Hvis du installerer ESET Remote Administrator på en server, skal du sørge for, at du er logget ind på administratorkontoen, mens du udfører installationen.
Afinstallation af den tidligere version mislykkedes. Afinstaller den manuelt, og kør installationsprogrammet igen. Udfør en manuel installation.
Denne produktversion er ikke beregnet til serveroperativsystemer.

For yderligere oplysninger om systemkravene til ESET-produkter, der ikke er beregnet til servere, kan du besøge den relevante Knowledgebase-artikel:

Indtast en gyldig adgangskode for at fortsætte afinstallationen.
  • Dit ESET-produkt er blevet beskyttet af en adgangskode til indstillinger. Tryk på F5-tasten for at få adgang til Avanceret opsætning, udvid Adgang til opsætning → Brugergrænseflade → Indstillinger for adgangskodebeskyttelse, og indtast den gyldige adgangskode for at fortsætte afinstallationen.
  • Hvis du ikke kender din brugerdefinerede adgangskode, skal du bruge ESET Unlock Utility til at fjerne adgangskoden og gendanne adgangen til konfigurationsindstillingerne. Det er ikke muligt at gendanne en adgangskode, der er gået tabt eller glemt.
Denne produktversion er ikke kompatibel med den installerede version. Det er derfor ikke muligt at køre geninstallationen. Afinstaller den aktuelle produktversion, og genstart installationen.
Sørg for, at du installerer den nyeste version af det samme ESET-produkt, som du har installeret i øjeblikket.
Overskriften er korrupt Denne fejl opstår, når en bruger forsøger at dekomprimere (unRar) .exe-installationsfilen i stedet for at lade installationsprogrammet udpakke filerne automatisk. Hvis du har downloadet en ESET-produktinstallationsfil fra ESET's hjemmeside, skal du dobbeltklikke på filen for at starte installationen. Installationsfilerne vil automatisk blive udpakket, og guiden vil guide dig gennem installationsprocessen.
Denne installationspakke er beregnet til 32-bit operativsystemer. Brug venligst en installationspakke til 64-bit operativsystemer.
Denne fejl opstår, hvis du forsøger at installere et ESET-produkt med den forkerte bitness til dit operativsystem. For eksempel et 32-bit produkt på et 64-bit system.
Der opstod en netværksfejl under forsøg på at læse fra filen: .msi eller en post i Application Event log Product: ESET -- Fejl 1316
Denne fejlmeddelelse vises, når .msi-installationsprogrammet er blevet omdøbt. Brug ESET .msi-installationspakken med det oprindelige filnavn.
  • Skift filnavnet tilbage til det oprindelige navn.
  • Hvis du ikke kender det oprindelige navn, skal du downloade .msi-installationspakken igen.
Installationen er blevet afbrudt (installationsfejl 1618) Denne fejl opstår typisk, når en anden Windows-installation forsøger at installere eller opdatere din computer. Den anden Windows-installation kan kun være aktiv i baggrunden, mens Windows Installer-tjenesten fortsætter med at køre som en aktiv proces. Løs denne fejl.
Installationen blev ikke fuldført (Fejlkode: MSI.1406, MSI.1303)
Fejlkoderne MSI.1406 og MSI.1303 indikerer en konflikt med dine systemtilladelser og ESET-installationen.
  1. Højreklik på ESET-installationsfilen, klik på Kør som administrator, og følg derefter installationsguiden. Hvis du stadig får fejlen, skal du oprette følgende tre mapper direkte på C:-drevet:
    • ESET Sikkerhed
    • ESET-moduler
    • ESET-data
  1. Kør ESET-installationsprogrammet, og følg instruktionerne baseret på din metode nedenfor for at ændre standardinstallationsfilstien:
    • Live-installationsprogram eller offline-installationsprogram: Når du bliver bedt om at aktivere LiveGrid og detektering af PUA'er, skal du klikke på Skift installationsmappe. Ændr installationsstierne til de mapper, du oprettede ovenfor, og klik på Fortsæt.
    • Installer fra MSI: Når du bliver bedt om at aktivere detektering af PUA'er, skal du klikke på Avancerede indstillinger. Skift installationsstierne til de mapper, du oprettede ovenfor, og klik på Fortsæt.

Returkoder for installation

Meddelelse om returnering Returkode Fejlfinding af returkode
Installation annulleret af bruger 5002, 5012 Installationen blev afbrudt af brugeren. Genstart installationsguiden.
Programmet findes allerede 5020, 5021, 5022 Et eksisterende ESET-produkt er allerede installeret på dit system. Hvis det er nødvendigt, skal du afinstallere det eksisterende ESET-produkt og opgradere til den nyeste version.
Installationen er allerede i gang 1008 Installationsguiden kører i øjeblikket.
Diskpladsen er fuld 5014 Tjek den aktuelle diskplads.
Genstart påkrævet 1, 2 Genstart maskinen.
Netværksfejl 5003, 5004, 5005, 5009, 5010 Kontrollér netværksindstillingerne, og at du har forbindelse til internettet.
Pakke afvist under installation 5013, 5018, 5019 Download installationsfilen igen.
Installation vellykket 0 Dit ESET-produkt er blevet installeret med succes.