[KB2955] Vanlige feilmeldinger ved ESET-installasjon (Windows)

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Problem

Løsning

Android-brukere: Jeg får en feilmelding når jeg aktiverer ESET Mobile Security for Android

Feilmeldinger ved installasjon

Feilmelding Problembeskrivelse og feilsøking
Feil ved kommunikasjon med kjernen Kjernefeil. Løs kjernefeilen.
Installasjonen ble avsluttet for tidlig (ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security, ESET NOD32 Antivirus
Feil 2878: Advarsel: Andre sikkerhetsprodukter ble funnet ELLER Installasjonsfeil. Prøv på nytt eller last ned og installer offline-installasjonsprogrammet Løs denne feilen.
Feil 1603
Installasjonen har blitt avbrutt, feilkode: WIN.1620 Installer ESET Home-produktet ved hjelp av et frakoblet installasjonsprogram. Du kan bruke den samme ESET-lisensen etter en vellykket installasjon.
SC-feilkode 11 Hvis du installerer ESET Remote Administrator på en server, må du kontrollere at du er logget på administratorkontoen mens du utfører installasjonen.
Avinstalleringen av den forrige versjonen mislyktes. Avinstaller den manuelt og kjør installasjonsprogrammet på nytt. Utfør en manuell installasjon.
Denne produktversjonen er ikke beregnet på serveroperativsystemer.

Hvis du vil ha mer informasjon om systemkravene for ESET-produkter som ikke er beregnet på servere, kan du gå til den aktuelle Knowledgebase-artikkelen:

Skriv inn et gyldig passord for å fortsette avinstalleringen.
  • ESET-produktet er beskyttet av et innstillingspassord. Trykk på F5-tasten for å få tilgang til Avansert oppsett, utvid Tilgangsoppsett → Brukergrensesnitt → Passordbeskytt innstillinger og skriv inn et gyldig passord for å fortsette avinstalleringen.
  • Hvis du ikke kjenner det brukerdefinerte passordet, kan du bruke ESET Unlock Utility til å fjerne passordet og gjenopprette tilgangen til konfigurasjonsinnstillingene. Det er ikke mulig å gjenopprette et passord som er mistet eller glemt.
Denne produktversjonen er ikke kompatibel med den installerte versjonen. Det er derfor ikke mulig å kjøre reinstallasjonen. Avinstaller den aktuelle produktversjonen og start installasjonen på nytt.
Kontroller at du installerer den nyeste versjonen av det samme ESET-produktet som du har installert for øyeblikket.
Overskriften er skadet Denne feilen oppstår når en bruker prøver å dekomprimere (unRar) .exe-installasjonsfilen i stedet for å la installasjonsprogrammet pakke ut filene automatisk. Hvis du har lastet ned en installasjonsfil for et ESET-produkt fra ESETs nettsted, dobbeltklikker du på filen for å starte installasjonen. Installasjonsfilene pakkes ut automatisk, og veiviseren veileder deg gjennom installasjonsprosessen.
Denne installasjonspakken er beregnet på 32-biters operativsystemer. Bruk en installasjonspakke for 64-biters operativsystemer.
Denne feilen oppstår hvis du prøver å installere et ESET-produkt med feil bithastighet for operativsystemet. For eksempel et 32-biters produkt på et 64-biters system.
Det oppstod en nettverksfeil under forsøk på å lese fra filen: .msi eller en post i Application Event log Product: ESET -- Feil 1316
Denne feilmeldingen vises når .msi-installasjonsprogrammet har fått nytt navn. Bruk ESET .msi-installasjonspakken med det opprinnelige filnavnet.
  • Endre filnavnet tilbake til det opprinnelige navnet.
  • Hvis du ikke vet det opprinnelige navnet, kan du laste ned .msi-installasjonspakken på nytt.
Installasjonen har blitt avbrutt (installasjonsfeil 1618) Denne feilen oppstår vanligvis når en annen Windows-installasjon prøver å installere eller oppdatere datamaskinen. Den andre Windows-installasjonen kan være aktiv bare i bakgrunnen mens Windows Installer-tjenesten fortsetter å kjøre som en aktiv prosess. Løs denne feilen.
Installasjonen ble ikke fullført (Feilkode: MSI.1406, MSI.1303)
Feilkodene MSI.1406 og MSI.1303 indikerer en konflikt mellom systemtillatelser og ESET-installasjonen.
  1. Høyreklikk på ESET-installasjonsfilen, klikk på Kjør som administrator, og følg deretter installasjonsveiviseren. Hvis du fortsatt får feilmeldingen, oppretter du følgende tre mapper direkte på C:-stasjonen:
    • ESET Sikkerhet
    • ESET-moduler
    • ESET-data
  1. Kjør ESET-installasjonsprogrammet og følg instruksjonene basert på metoden nedenfor for å endre standard installasjonsfilbane:
    • Live-installasjonsprogrammet eller frakoblet installasjonsprogram: Når du blir bedt om å aktivere LiveGrid og Detection of PUAs, klikker du på Endre installasjonsmappe. Endre installasjonsbanene til mappene du opprettet ovenfor, og klikk på Fortsett.
    • Installer fra MSI: Når du blir bedt om å Aktivere deteksjon av PUA-er, klikker du på Avanserte innstillinger. Endre installasjonsbanene til mappene du opprettet ovenfor, og klikk på Fortsett.

Returkoder for installasjon

Melding om retur Returkode Feilsøking av returkode
Installasjon avbrutt av bruker 5002, 5012 Installasjonen ble avbrutt av brukeren. Start installasjonsveiviseren på nytt.
Programmet finnes allerede 5020, 5021, 5022 Et eksisterende ESET-produkt er allerede installert på systemet. Avinstaller om nødvendig det eksisterende ESET-produktet og oppgrader til den nyeste versjonen.
Installasjon pågår allerede 1008 Installasjonsveiviseren kjører for øyeblikket.
Diskplassen er full 5014 Kontroller gjeldende diskplass.
Omstart nødvendig 1, 2 Start maskinen på nytt.
Nettverksfeil 5003, 5004, 5005, 5009, 5010 Kontroller nettverksinnstillingene og at du er koblet til Internett.
Pakken ble avvist under installasjonen 5013, 5018, 5019 Last ned installasjonsfilen på nytt.
Installasjonen var vellykket 0 ESET-produktet ditt er installert.
Need further assistance? Contact ESET Technical Support.