[KB2393] Tilaus FAQ (kotikäyttäjät)

Ratkaisu

ESETin yritystuotteiden lisensointi FAQ

1. Miten voin ostaa tilauksen ESET-tuotteelleni?

Käy ESETin verkkokaupassa.

2. Kuinka suuri tilaus minun on ostettava?

Tilaukset koostuvat paikoista. Jokainen paikka suojaa yhden käyttöjärjestelmän yhdellä laitteella. Jos esimerkiksi kotitaloudessasi useampi henkilö käyttää tietokonetta, jossa on yksi käyttöjärjestelmä (esimerkiksi yksi Windows-käyttöjärjestelmä), tarvitset tilauksen, jossa on vähintään yksi paikka.

3. Kuinka monta laitetta voin suojata yhdellä tilauksella?

Tilaukset koostuvat paikoista. Kukin paikka suojaa yhden käyttöjärjestelmän yhdellä laitteella. ESET HOME Security Essential-, ESET HOME Security Premium- ja ESET HOME Security Ultimate -tilaustasoilla on useita paikkoja sijainnista ja jälleenmyyjästä riippuen.

Tilausportaat #@##placeholder id='1593' language='1'#@#

Jos haluat suojata vain yhden laitteen, voit ostaa yhden perusturvatuotteen tilauksen:

Yksittäiset tuotteet #@##placeholder id='1594' language='1'#@##

4. Pitääkö minun käyttää istuinta ESET-tuotteeni uudelleenasennukseen?

Ei, voit asentaa ESET-tuotteesi uudelleen vianmääritystä varten milloin tahansa.

Sinun on ostettava lisäpaikkoja vain, jos aiot asentaa ja aktivoida ESET-tuotteita useampaan laitteeseen kuin tilauksesi kattaa kerrallaan.

5. Miten voin poistaa automaattisen uusimisen käytöstä?

Katso vaiheet automaattisen uusimisen poistamiseksi käytöstä.

6. Ostin uuden tietokoneen / alustin nykyisen tietokoneeni uudelleen. Pitääkö minun ostaa uusi tilaus?

Ei, mutta jos et poistanut ESET-tuotettasi ennen uudelleen formatointia tai poistanut ESET-tuotetta vanhasta tietokoneestasi, sinun on ehkä poistettava nämä laitteet tilauksestasi manuaalisesti ESET HOME -alustan kautta, jotta paikkoja vapautuu.

7. Haluan käyttää useampaa kuin yhtä ESET-tuotetta. Pitääkö minun ostaa tilaus jokaista tuotetta varten?

Voit asentaa yhtä monta tuotetta kuin tilauksessasi on paikkoja.

8. Käytän kaksoiskäynnistystietokonetta, jossa on kaksi erillistä käyttöjärjestelmää. Kuinka monta tilausta tai paikkaa tarvitsen?

Kukin käyttöjärjestelmä lasketaan yhdeksi laitteeksi, joten tarvitset tilauksestasi erillisen paikan kummallekin käyttöjärjestelmälle. Jossinulla on tilaus, jossa on vain yksi paikka, sinun on laajennettava tilaustasi tai ostettava toinen ESET eStorenkautta .

9. Minulla on useita käyttöjärjestelmiä käynnissä samanaikaisesti virtuaalikoneohjelmiston, kuten VMWaren, Citrixin tai Parallelsin, avulla - kuinka monta paikkaa tarvitsen?

Yhden istumapaikan avulla kotikäyttäjät voivat asentaa vakiomallisen kotituotteen yhteen fyysiseen koneeseen. Jokainen virtuaalinen päätepiste lasketaan fyysiseksi päätepisteeksi (tarvitaan yksi istuin per virtuaalikone).

10. Minulla ei ole aktivointiavainta; minulla on vain käyttäjätunnus ja salasana.

ESET-tuotteiden aiemmissa versioissa käytettiin käyttäjätunnus-salasana-yhdistelmää, joka korvattiin aktivointiavaimella. Voit hankkia aktivointiavaimen jatkamalla kuin olisit menettänyt aktiv ointiavaimesi.

11. Mistä löydän aktivointiavaimeni?

Kun ostat ESET-tuotteen tilauksen, saat ESETiltä sähköpostiviestin, joka sisältää ESETin myöntämän aktivointiavaimen. Tämä sähköposti toimitetaan ostohetkellä käytettyyn sähköpostiosoitteeseen. Aktivointiavain edustaa yksilöllistä merkkijonoa muodossa XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXX, jota käytetään tilauksen omistajan tunnistamiseen ja tilauksen aktivointiin sekä tilauksen tunnistetietoihin.

En koskaan saanut aktivointiavaimen sisältävää tilaussähköpostia.

12. Joku muu asensi ESET-tuotteeni. Miten siirrän tilauksen omiin nimiini?

Jos haluat siirtää tilitiedot toiselle nimelle, tilin alun perin rekisteröineen henkilön on soitettava tai lähetettävä sähköpostia ESETin tekniseen tukeen ja annettava seuraavat tiedot: Alkuperäisen tilinhaltijan nimi, sähköpostiosoite tai katuosoite; uusi nimi, osoite tai sähköpostitili, johon tilaus päivitetään.

Muista ottaa yhteyttä ESETin tekniseen tukeen käyttämällä sähköpostiosoitetta, jolla tili on tällä hetkellä rekisteröity.

13. Sähköpostiosoitteeni muuttui. Mitä minun on tehtävä?

Sinun täytyy päivittää ESETin tekninen tuki uudella sähköpostiosoitteella tai voit vaihtaa sähköpostiosoitteesi ESET HOME -tililläsi.

14. Onko minun uusittava tilaukseni?

ESET-tilauksia on kahdenlaisia:

• Automaattisesti uusittavat tilaukset uusivat automaattisesti, kunnes peruutat tilauksesi.
    • Manuaalisesti uusittava tilaus on uusittava manuaalisesti ennen voimassaolon päättymistä. Muuten menetät suojan tilauksen päättymispäivän jälkeen.
  15. Miten uusin tilaukseni?

16. Voinko pidentää (uusia) manuaalisesti uusittavan tilaukseni voimassaoloaikaa ennen sen päättymispäivää?

ESET ei tällä hetkellä tarjoa tilauksen jatkamisohjelmaa.

Vieraile ESETin verkkokaupassa tai ota yhteyttä paikalliseen ESET-kumppaniin saadaksesi lisätietoja.

Pohjois-Amerikan asiakkaat: Voit uusia tilauksen milloin tahansa oston jälkeen ja enintään 365 päivää tilauksen päättymisen jälkeen. Jos päätät uusia tilauksen ennen päättymispäivääsi, uusi päättymispäiväsi tulee voimaan vasta, kun alkuperäinen päättymispäiväsi on kulunut umpeen.

17. Uusin juuri tilaukseni, mutta miksi vanha viimeinen voimassaolopäivä näkyy edelleen ohjelmassa?

Käyttäjillä saattaa esiintyä lyhyt viive, ennen kuin viimeinen voimassaolopäivä päivittyy ja ohjelman päivitykset ladataan. Virustorjuntasi pysyy aktiivisena, ja tietokoneesi on turvassa. Jos uusit ennen vanhentumispäivääsi, uusi vanhentumispäivä tulee voimaan vasta, kun alkuperäinen vanhentumispäiväsi on kulunut umpeen. Jos kuluu yli 24 tuntia ja tilausta ei edelleenkään näytetä päivittämättömänä, aktivoi tuotteesi uudelleen aktivointiavaimellasi.

18. Miten voin lisätä, vähentää tai yhdistää aiempia tilauksiani ennen uusimista?

#@##publication_url id='1232' target='_blank' content='ota yhteyttä paikalliseen ESET-kumppaniin' focus=''#@# saadaksesi lisätietoja.

Myynnin tukitiimimme auttaa sinua mielellään. Tilauksen muutokset ovat sallittuja 30 päivän kuluessa alkuperäisestä ostopäivästä tai 90 päivän kuluessa uusimispäivästä. Käytä yhteydenottosivuamme saadaksesi lisäapua.

19. Latasin 32-bittisen version, mutta tietokoneeni vaatii 64-bittisen version. Voinko ladata tuotteen uudelleen?

Kyllä, voit ladata ohjelmistomme niin monta kertaa kuin on tarpeen. Suosittelemme, että lataat ESET-tuotteet ESET HOME -portaalista. Näin lataat ESET-tuotteen valmiiksi aktivoituna ja laitteellesi oikealla versiolla.

1. Määritä, minkä version tietokoneesi tarvitsee.

2. Lataa tuotteesi.

20. Asensin väärän tuotteen tai version. Mitä minun pitäisi tehdä?

21. Ostin tilauksen useammalle laitteelle. Kuinka monta paikkaa minulla on jäljellä?

Voit tarkastella ja hallita tilauksiasi, kun olet kirjautunut ESET HOME -verkkotilille. Päivityspalvelimemme ilmoittavat sinulle vain, jos yrität päivittää enemmän laitteita kuin sinulle on myönnetty (saat virheilmoituksen päivityksen aikana).

22. Mikä on ESET HOME?

ESET HOME on palvelu, jonka avulla voit hallita ESET-tilauksiasi ja laitteidesi suojausta yhdestä paikasta. Katso ESET HOMEn käyttöoppaasta yksityiskohtaiset ohjeet ESET HOMEn käyttöön.

23. Mitä teen, jos saan ilmoituksen "Aktivointi epäonnistui - Liian käytetty tilaus"?

Vieraile Knowledgebase-artikkelissamme saadaksesi lisätietoja.

24. Voinko käyttää samaa tilausta vaihtaakseni toiseen ESET Windows/macOS home -tuotteeseen, jossa on lisäominaisuuksia?

Kyllä. Jos ESET Windows/macOS-kotituotteen tilaus kelpaa tuotteeseen, jossa on enemmän ominaisuuksia, näyttöön ilmestyy asennuksen jälkeen "Tilauksesi mahdollistaa tuotteen asentamisen, jossa on enemmän ominaisuuksia". Käyttäjä voi hyväksyä tuotevaihdon tai pysyä nykyisessä tuotteessa. Käyttäjä voi myös vaihtaa tuotteeseen, jossa on enemmän ominaisuuksia milloin tahansa.

25. Tilaukseni on keskeytetty. Mitä se tarkoittaa?

Jos saat "Tilauksesi on keskeytetty" -hälytyksen ESET Windows/macOS home -tuotteessasi, tuotteesi ei enää saa päivityksiä. Kirjaudu sisään ESET HOME -portaaliin, tarkista tilaustietosi tai varmista, että maksutietosi ovat ajan tasalla. Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi, jos sinulla ei ole yhteyttä ESET HOME -portaaliin.

26. Tarvitsenko ilmaisia paikkoja, jotta voin asentaa ESET Password Managerin?

Ei, ESET Password Managerin asentaminen ei kuluta paikkoja. Jokaisella käyttäjällä on oltava erillinen Password Store. ESET Password Manageriin luotavien Password Store -tilien määrä vastaa ESET-tilaukseesi myönnettyjen paikkojen määrää.

27. Tarvitsenko ilmaisia paikkoja, jotta voin asentaa ESET VPN:n?

Ei, ESET VPN:n asentaminen ei kuluta paikkoja. Jokaisella käyttäjällä on oltava erillinen profiili. Voit luoda VPN-profiileja yhtä monta kuin ESET-tilauksellesi myönnettyjen paikkojen määrä.

28. Tarvitsenko ESET HOME -tilin tilaukseni hallintaan?

Kyllä, ESET HOME -tili on pakollinen kaikille 15. marraskuuta 2023 jälkeen ostetuille tilauksille.