[KB7898] ESET HOME FAQ og feilsøking

Løsning

Vanligespørsmål | Feilsøking

Integrer ESET-produktet ditt med ESET HOME

En ny funksjon som kobler sammen ESET Global eStore og ESET HOME gjør at du kan administrere abonnementet ditt rett etter kjøpet ved å logge inn på ESET HOME-kontoen din. Du kan laste ned og installere ESET Home-produktet, som allerede vil være aktivert med det kjøpte abonnementet.

Les mer om ESET security product integration with ESET HOME.

macOS-produkter vil ikke vises som tilkoblede enheter i ESET HOME-kontoen din

Du kan laste ned ESET Cyber Security og ESET Cyber Security Pro direkte fra ESET HOME og aktivere beskyttelse på macOS-enheter.

Enheter som er sikret med ESET Cyber Security eller ESET Cyber Security Pro, vises ikke som tilkoblede enheter i ESET HOME-kontoen din. Brukere kan ikke se sikkerhetsstatusen sin i ESET HOME på dette tidspunktet.

SPØRSMÅL OG SVAR

1. Hva er forskjellen mellom ESET HOME og e-butikken?
    E-butikken er en digital markedsplass der du kan kjøpe ESET-produkter eller -abonnementer. ESET HOME har flere funksjoner som hjelper deg med å navigere og få mest mulig ut av ESET-produktene for hjemmet.

2. Hvordan aktiverer jeg tofaktorautentisering (2FA) med ESET HOME-mobilapplikasjonen?
    Konfigurer tofaktorautentisering i ESET HOME. Les mer om 2FA for ESET HOME.

3. Hva betyr varslene om enhetssikkerhetsstatus?
    Se detaljene om de ulike sikkerhetsstatusene for enheter.

4. Hvordan aktiverer jeg automatisk fornyelse for produktabonnementene mine?
    Se detaljene om hvordan du aktiverer automatisk fornyelse for produktabonnementer.

5. Hva gjør jeg hvis jeg mottar et varsel om at abonnementet er suspendert?
    Se hvordan du løser Abonnementsvarsling via oppdatering av betalingsinformasjon i ESET HOME og ESET Windows home-produkter.

6. Kan jeg laste ned og aktivere ESET-produkter direkte fra ESET HOME?
    Ja, fra ESET HOME-kontoen din kan du laste ned og aktivere ESET-sikkerhetsproduktet, eller dele installasjonsprogrammet via e-post. Hvis du ikke har en ESET HOME-konto, kan du lese hvordan du oppretter en. Les mer om ESET-sikkerhetsproduktets integrasjon med ESET HOME eller se vårt Online Help-emne.

7. Kan jeg laste ned og aktivere ESET macOS-produkter fra ESET HOME?
    Ja, du kan laste ned ESET Cyber Security og ESET Cyber Security Pro direkte fra ESET HOME. For øyeblikket er det imidlertid en begrensning på aktivering av ESET macOS-produktet ditt. Du kan aktivere beskyttelse på macOS-enheter, men de vil ikke vises som tilkoblede enheter i ESET HOME-kontoen din. Dette betyr at du ikke vil se sikkerhetsstatusen deres i ESET HOME. Denne funksjonen støttes ikke for macOS-enheter for øyeblikket.

8. Kan jeg laste ned og aktivere ESET Small Business Security fra ESET HOME?
    Ja, du kan laste ned ESET Small Business Security fra ESET HOME. Hvis du vil ha mer informasjon om ESET Small Business Security, kan du gå til vår Knowledgebase eller vår Online Help-guide.

Se den fullstendige listen over vanlige spørsmål relatert til ESET HOME.

Feilsøking