[KB7898] ESET HOME FAQ og fejlfinding

Løsning

FAQ | Fejlfinding

Integrer dit ESET-produkt med ESET HOME

En ny funktion, der forbinder ESET Global eStore og ESET HOME, giver dig mulighed for at administrere dit abonnement lige efter købet ved at logge ind på din ESET HOME-konto. Du kan downloade og installere ESET HOME-produktet, som allerede vil være aktiveret med det købte abonnement.

Læs mere om ESET security product integration with ESET HOME.

macOS-produkter vises ikke som tilsluttede enheder på din ESET HOME-konto

Du kan downloade ESET Cyber Security og ESET Cyber Security Pro direkte fra ESET HOME og aktivere beskyttelsen på macOS-enheder.

Enheder, der er sikret med ESET Cyber Security eller ESET Cyber Security Pro, vises ikke som tilsluttede enheder på din ESET HOME-konto. Brugere kan ikke se deres sikkerhedsstatus i ESET HOME på nuværende tidspunkt.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

1. Hvad er forskellen mellem ESET HOME og e-butikken?
    E-store er en digital markedsplads, hvor du kan købe ESET-produkter eller -abonnementer. ESET HOME har flere funktioner, der hjælper dig med at navigere og få mest muligt ud af dine ESET-produkter til hjemmet.

2. Hvordan aktiverer jeg to-faktor-godkendelse (2FA) med ESET HOME-mobilapplikationen?
    Opsæt to-faktor-autentificering i ESET HOME. Læs mere om 2FA til ESET HOME.

3. Hvad betyder meddelelserne om enhedssikkerhedsstatus?
    Se detaljerne om de forskellige enhedssikkerhedsstatusser.

4. Hvordan aktiverer jeg automatisk fornyelse af mine produktabonnementer?
    Se detaljerne om, hvordan du aktiverer automatisk fornyelse af produktabonnementer.

5. Hvad gør jeg, hvis jeg modtager en meddelelse om suspenderet abonnement?
    Se, hvordan du løser Abonnementsmeddelelse via opdatering af betalingsoplysninger i ESET HOME og ESET Windows home-produkter.

6. Kan jeg downloade og aktivere ESET-produkter direkte fra ESET HOME?
    Ja, fra din ESET HOME-konto kan du downloade og aktivere ESET-sikkerhedsproduktet eller dele installationsprogrammet via e-mail. Hvis du ikke har en ESET HOME-konto, kan du læse, hvordan du opretter den. Læs mere om ESET security product integration with ESET HOME eller se vores emne om onlinehjælp.

7. Kan jeg downloade og aktivere ESET macOS-produkter fra ESET HOME?
    Ja, du kan downloade ESET Cyber Security og ESET Cyber Security Pro direkte fra ESET HOME. I øjeblikket er der dog en begrænsning på aktivering af dit ESET macOS-produkt. Du kan aktivere beskyttelse på macOS-enheder, men de vises ikke som tilsluttede enheder på din ESET HOME-konto. Det betyder, at du ikke kan se deres sikkerhedsstatus i ESET HOME. Denne funktion understøttes ikke for macOS-enheder i øjeblikket.

8. Kan jeg downloade og aktivere ESET Small Business Security fra ESET HOME?
    Ja, du kan downloade ESET Small Business Security fra ESET HOME. For mere information om ESET Small Business Security, besøg vores Knowledgebase eller vores Online Help-guide.

Se den komplette liste over ofte stillede spørgsmål i forbindelse med ESET HOME.

Fejlfinding

Har du brug for yderligere hjælp?

Flere oplysninger