[KB7297] Løsning af ACT- eller ECP-fejl under aktivering (hjemmebrugere)

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

Løsning

Erhvervsbrugere

Fejlfinding af aktiveringsfejl

ESET-produkter vil vise flere ACT-fejlkoder (f.eks. ACT.0, ACT.5, ACT.7 eller ACT.21, se den fulde liste over ACT-fejl), hvis aktiveringen mislykkes. Følg nedenstående trin for at løse disse problemer:

1. Fjern eventuel tidligere installeret antivirussoftware ved hjælp af leverandørens godkendte metode. Få værktøjer til at fjerne tredjeparts AV her.

2. Kontrollér, at din internetforbindelse er aktiv, ved at besøge ESET's hjemmeside. Du skal have en aktiv internetforbindelse, før du kan downloade opdateringer.

3. Klik på Start og skriv Kommandoprompt.

4. Højreklik på ikonet Kommandoprompt, og vælg Kør som administrator.

5. Skriv kommandoen netsh winsock reset, og tryk på Enter-tasten på dit tastatur. Genstart computeren, og forsøg at aktivere den.

Figur 1-1
  1. Fejl kan opstå, når systemtiden på din maskine er indstillet forkert. Indstil dit systemur korrekt for at løse fejlen.

2. Naviger til C:\Windows\System32\drivers\etc og kontroller, om hosts-filen indeholder nogen DNS-forgiftede poster relateret til edf.eset.com-domænet.

Hvis der findes DNS-forgiftede poster, skal du fjerne disse poster fra hosts-filen ved hjælp af en teksteditor som Notepad eller Notepad++. Denne handling kræver Windows-administrationsrettigheder.

Figur 1-2

Se det komplette aktiveringsoversigtsdiagram for mere information og kontekst om aktiveringsproblemer.

Hvis du ikke kan løse dit problem efter at have udført disse trin (eller tjekket aktiveringsfejlkoder og -meddelelser), skal du sende en e-mail til ESET Technical Support.

Fejlkoder og meddelelser for aktivering

Fejlkode Problembeskrivelse og fejlfinding
ACT.0 Hvis du modtager en af disse aktiveringsfejl med dit ESET Windows Home-produkt, skal du sende en e-mail til ESET's tekniske support.
ACT.1 Aktiveringen var vellykket, men noget gik galt. Find ud af, om du har den nyeste version af dit ESET-produkt.
ACT.15 Hvis du ikke kan aktivere dit produkt med en aktiveringsnøgle, skal du manuelt frakoble en enhed fra en ESET HOME-konto og aktivere dit produkt med en aktiveringsnøgle igen.
ACT.17

Aktivering mislykkedes - annulleret abonnement

• Hvis du har fornyet/udvidet/opgraderet dit produkt for nylig, skal du sikre dig, at du aktiverer det med den seneste aktiveringsnøgle fra ESET efter købet, da de tidligere legitimationsoplysninger kan være ændret.
  • Dine abonnementsoplysninger kan være blevet nulstillet for at undgå overforbrug på grund af leaking practices. Tjek den e-mailkonto, der blev registreret under købet, og se efter kommunikation på vegne af ESET vedrørende dette scenarie. Du kan gendanne den nye aktiveringsnøgle via formularen Mistet licens.
ACT.18
Det er nødvendigt at verificere aktiveringen med det overordnede (tidligere) abonnement, som ikke kan fornyes eller er udløbet.
ACT.20
Dette abonnement er ikke gyldigt i det valgte land. Dit abonnement skal aktiveres i det land, hvor det blev købt. Alternativt kan du kontakte din lokale ESET-partner for at opdatere dit abonnement og hjælpe dig med at aktivere dit ESET-produkt.
ACT.21

Denne fejl opstår typisk efter opgradering af dit ESET-produkt. For at løse denne fejl skal du genstarte din computer og forsøge at activate your product bruge din abonnementsnøgle. Tilføj inline-linket til "aktivér dit ESET-produkt".

ACT.24

Dit ESET-produkt har problemer med at oprette forbindelse til ESET's IP-server.

Kontrollér, at dit netværk har regler, der tillader adgang til ESET IP-serverne.

ACT.25 Du kan modtage ACT.25-fejlen, hvis du tidligere har brugt dit abonnement med et ESET Beta-produkt. For at løse dette problem, Need further assistance? Contact ESET Technical Support.
ACT.32
ACT.34

Aktivering mislykkedes - Der opstod en fejl under aktiveringen

Din aktiveringsnøgle er ikke gyldig i det land, du valgte under installationen. Vælg det rigtige land, eller kontakt din distributør.

ACT.39

Dit abonnement er overbrugt. Mulige løsninger er:

For at identificere og rapportere en piratkopieret ESET-licens, besøg vores Knowledgebase-artikel for instruktioner.

Når abonnementet ikke længere er overbrugt, kan du forsøge at aktivere det igen.

ACT.4

En mislykket opgradering eller beskadiget installation kan forårsage denne fejl. Kontrollér, at der ikke er installeret anden antivirus/sikkerhedssoftware på dit system, som er i konflikt med dit ESET-produkt.

ACT.46

Dit abonnement er udløbet og kan fornyes.

Hvis du modtager denne fejl, når dit ESET-produkt er nyt, og du ikke allerede har aktiveret det, skal du sende en e-mail til ESET's tekniske support.

ACT.5

Aktivering mislykkedes/ugyldig aktiveringsnøgle

Skriv eller kopier/indsæt aktiveringsnøglen i dit ESET-produkt, som den er skrevet.

Hvis du modtager fejlmeddelelsen "Activation failed", er den aktiveringsnøgle, du bruger, allerede blevet aktiveret, eller du har indtastet en forkert aktiveringsnøgle. Da nøglen blev aktiveret, blev der sendt en e-mail til den registrerede e-mailadresse med et ESET-udstedt brugernavn, en adgangskode og en aktiveringsnøgle.

Afhængigt af versionen af dit produkt skal du indtaste en eller flere af disse legitimationsoplysninger i dit ESET-produkt for at aktivere det.

ACT.6 Dit abonnement er udløbet og kan ikke fornyes. Dit ESET-produkt skal aktiveres med et andet abonnement. Denne fejl opstår typisk, når du forsøger at aktivere et produkt ved hjælp af et udløbet prøveabonnement.
ACT.7

Aktivering mislykkedes

Kontrollér, at du har downloadet det korrekte ESET-produkt til det abonnement, du har købt. Hvis du vil downloade et andet produkt, skal du besøge downloadsiden.

ACT.8

Ugyldigt brugernavn/password indtastet for at få adgang til ESET My subscriptions.

Hvis du er abonnementsejer og ikke kan logge ind, skal du sende en e-mail til ESET's tekniske support.

ECP.4097

Udefineret fejl

Denne fejl kan opstå, når systemtiden på din maskine er indstillet forkert, eller din computers værtsnavn mangler. Indstil dit systemur korrekt for at løse fejlen.

Hvis du ikke kan løse problemet, skal du sende en e-mail til ESET Technical Support.

ECP.4098

Dit ESET-produkt har problemer med at oprette forbindelse til ESET-servere.

Kontrollér, at din computer har en aktiv internetforbindelse ved at gå til www.eset.com.

Hvis du ikke kan løse problemet, skal du sende en e-mail til ESET's tekniske support.

ECP.4099

Vi kunne ikke nå aktiveringsserveren

Dette er et kendt problem med Windows-operativsystemer, der forhindrer aktivering af dit ESET-produkt under visse omstændigheder.

Brugere af ESET Smart Security Premium / ESET Internet Security / ESET NOD32 Antivirus (og alle Windows XP-brugere)

• Kontrollér, at dit Windows-operativsystem er opdateret. Hvis ikke, skal du udføre en Windows Update, genstarte computeren og prøve at aktivere den igen.

• Sørg for, at anden antivirus/sikkerhedssoftware, der er installeret på dit system, ikke er i konflikt med dit ESET-produkt. Afinstallationsprogrammer (fjernelsesværktøjer) til almindelig Windows-antivirussoftware

• Kommunikation med ESET-aktiveringsservere verificeres ved hjælp af certifikater. Sørg for, at Windows-rodcertifikaterne opdateres automatisk ved hjælp af Windows Update. Alternativt kan du læse Microsofts artikel.

Hvis du stadig ikke kan aktivere dit ESET-produkt, skal du sende en e-mail til ESET Technical Support og modtage specifikke værktøjer og instruktioner om, hvordan du løser problemet og aktiverer dit ESET-produkt. Vi anbefaler, at du inkluderer ESET Log Collector output, når du indsender en supportanmodning.

ECP.4100

Intern fejl

Hvis du ikke kan løse dit problem, skal du sende en e-mail til ESET's tekniske support.

ECP.4116

Dette abonnement er ikke gyldigt i det valgte land. Dit abonnement skal aktiveres i det land, hvor det blev købt

Alternativt kan du kontakte din lokale ESET-partner for at opdatere dit abonnement og hjælpe dig med at aktivere dit ESET-produkt:

0x00040027 (macOS)

Dit abonnement er overbrugt. Mulige løsninger er:

For at identificere og rapportere en piratkopieret ESET-licens, besøg vores Knowledgebase-artikel for instruktioner.

Når abonnementet ikke længere er overbrugt, kan du forsøge at aktivere det igen.

Problemer med aktiveringsserver eller internetforbindelse

Fejlkode Problembeskrivelse og fejlfinding
ECP.20002

Vi kunne ikke nå aktiveringsserveren

Følgende årsager kan forårsage denne fejl:

1. Din computer er ikke korrekt forbundet til dit netværk, og din internetforbindelse er inaktiv.
  2. En konflikt med tredjeparts sikkerhedssoftware, såsom Lavasoft Web Companion. For at løse fejlen skal du afinstallere Lavasoft Web Companion og køre en winsock-nulstilling.

Bekræft, at du har en aktiv internetforbindelse

Dit ESET-produkt har problemer med at oprette forbindelse til ESET-serverne. Kontrollér, at din computer har en aktiv internetforbindelse ved at gå til https://www.eset.com.

Fjern Lavasoft Web Companion

Web ledsager

I vinduet Tilføj/fjern programmer vises Lavasoft muligvis kun som Web Comp anion.

Når Lavasoft er fjernet, skal du følge nedenstående trin:

1. Åbn en administrativ kommandoprompt. Højreklik på ikonet for kommandoprompten, og vælg Kør som administrator.

2. Skriv kommandoen netsh winsock reset, og tryk på Enter-tasten på dit tastatur.

3. Genstart din computer.

4. Slet følgende filer:

C:\Windows\system32\LavasoftTcpService64.dll
    C:\Windows\system32\SysWOW64\LavasosftTCPService.dll (kun 64-bit systemer)

Under normale omstændigheder bør du være i stand til at aktivere dit ESET-produkt. Hvis ikke, har din computer et netværks-/DNS-/internetproblem, eller der er sikkerhedssoftware fra tredjepart tilbage på din computer, som blokerer forsøg på at udføre aktiveringen. Hvis du ikke kan løse problemet, skal du sende en e-mail til ESET's tekniske support.

ECP.20006

Forbindelse til aktiveringsservere er blevet blokeret/afbrudt. Tjek, om der er en firewall på dit netværk.

Send ene-mail til ESET'stekniske support for at løse problemet.

ECP.20016 Proxyserverindstillingerne har et ugyldigt brugernavn og password til at oprette forbindelse til proxyen.
ECP.20031 Validering af certifikat mislykkes.

Se Certifikatvalidering mislykkes ved installation af mit ESET-produkt.

ECP.20032 ESET-serverne er optaget. Vent den angivne tid, der er angivet i fejlmeddelelsen, og prøv derefter at aktivere igen. Hvis du ikke kan løse problemet, skal du sende en e-mail til ESET's tekniske support.
0x00030000 (macOS)
0x1003000d (macOS)

Vi kunne ikke nå aktiveringsserveren

Denne fejl opstår ofte, når din computer ikke er korrekt forbundet til dit netværk, og din internetforbindelse er inaktiv.

Kontrollér, at du har en aktiv internetforbindelse

Dit ESET-produkt har problemer med at oprette forbindelse til ESET-serverne. Kontrollér, at din computer har en aktiv internetforbindelse ved at gå til https://www.eset.com.

Tidligere ESET-produkter

Fejlkode Problembeskrivelse og fejlfinding
Fejl 0008

Produktaktivering mislykkes

Du skal muligvis indtaste dit ESET-brugernavn og din adgangskode igen eller rydde opdateringscachen.

Fejl 0015

Fejl ved aktivering

Hvis du modtager meddelelserne "Activation failed" og "The activation key you entered has already expired", når du forsøger at aktivere dit ESET-produkt købt hos Staples, skal du sende en e-mail til ESET Technical Support. Medsend din aktiveringsnøgle og købsbevisnummeret fra din Staples-kvittering i din e-mail, hvis det er tilgængeligt.

Fejl 0097

Aktiveringsnøglen bruges til et andet produkt

Kontrollér, at du har downloadet det korrekte ESET-produkt til det abonnement, du har købt. Hvis du vil downloade et andet produkt, skal du besøge downloadsiden.

Hvis du ikke kan løse dit problem, skal du sende en e-mail til ESET Technical Support.