[KB3040] Se efter den nyeste version af dine ESET Business-produkter (Windows)

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

Løsning

Kontrollér, at du bruger de nyeste versioner af ESET Business-produkterne

Tjek produktversionen af dit ESET endpoint-produkt

1. Åbn hovedprogramvinduet for dit ESET Windows-produkt.

2. Klik på Update, og kontrollér, at produktversionen vises ved siden af Current version.

Figur 1-1

Tjek versionen af din ESET Mail/Server-sikkerhed

I dette eksempel tjekker vi, om der er den nyeste version af ESET Server Security for Windows.

1. Åbn hovedprogramvinduet for dit ESET Windows-produkt.

Figur 2-1
  1. Produktversionen vises ved siden af Produktversion.

Figur 2-2

Opdater eller opgrader din ESET Business-produktversion

Hvis du ikke bruger den nyeste version af ESET-produktet, anbefaler vi, at du opdaterer eller opgraderer dit ESET business-produkt.