[KB3040] Se etter den nyeste versjonen av ESET Business-produktene dine (Windows)

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Problem

Løsning

Kontroller at du bruker de nyeste versjonene av ESET Business-produktene

Sjekk produktversjonen av ESET-produktet for endepunkter

1. Åpne hovedprogramvinduet for ESET Windows-produktet.

2. Klikk på Update og kontroller at produktversjonen vises ved siden av Current version.

Figur 1-1

Sjekke versjonen av ESET Mail/Server security

I dette eksemplet ser vi etter den nyeste versjonen av ESET Server Security for Windows.

1. Åpne hovedprogramvinduet for ESET Windows-produktet.

Figur 2-1
  1. Produktversjonen vises ved siden av Produktversjon.

Figur 2-2

Oppdater eller oppgrader ESET Business-produktversjonen

Hvis du ikke bruker den nyeste versjonen av ESET-produktet, anbefaler vi at du update or upgrade your ESET business product.