[KB3040] Tarkista uusin versio ESET Business -tuotteistasi (Windows)

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

Ratkaisu

Tarkista, että käytät uusimpia ESET Business -tuoteversioita

Tarkista ESET-päätepistetuotteesi tuoteversio

1. #@##publication_url id='351' target='_blank' content='Avaa ESET Windows -tuotteen pääohjelmaikkuna' focus=''#@#.

2. Napsauta Päivitä ja tarkista, että tuotteen versio näkyy Nykyinen versio-kentän vieressä.

Kuva 1-1

Tarkista ESET Mail/Server -turvatuotteen versio

Tässä esimerkissä tarkistamme ESET Server Security for Windows -ohjelman uusimman version.

1. Avaa ESET Windows -tuotteen pääohjelmaikkuna.

Kuva 2-1
  1. Tuotteen versio näkyy Product version (Tuoteversio) -kohdan vieressä.

Kuva 2-2

Päivitä tai päivitä ESET Business -tuotteen versio

Jos et käytä uusinta ESET-tuoteversiota, suosittelemme, että update or upgrade your ESET business product.