[KB7898] ESET HOME FAQ ja vianmääritys

Ratkaisu

FAQ | Vianmääritys

Integroi ESET-tuotteesi ESET HOME -ohjelmaan

Uusi ominaisuus, joka yhdistää ESET Global eStoren ja ESET HOMEn, antaa sinulle mahdollisuuden hallita tilaustasi heti oston jälkeen kirjautumalla sisään ESET HOME -tilillesi. Voit ladata ja asentaa ESET home -tuotteen, joka on jo aktivoitu ostetun tilauksen yhteydessä.

Lue lisää ESET-turvatuotteiden integrointi ESET HOMEen.

macOS-tuotteet eivät näy yhdistettyinä laitteina ESET HOME -tililläsi

Voit ladata ESET Cyber Securityn ja ESET Cyber Security Pron suoraan ESET HOMEsta ja aktivoida suojauksen macOS-laitteissa.

ESET Cyber Securityn tai ESET Cyber Security Pron suojaamat laitteet eivät näy yhdistettyinä laitteina ESET HOME -tililläsi. Käyttäjät eivät voi tällä hetkellä nähdä suojaustilaansa ESET HOMEssa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

1. Mitä eroa on ESET HOMEn ja verkkokaupan välillä?
    Verkkokauppa on digitaalinen markkinapaikka, josta voit ostaa ESET-tuotteita tai -tilauksia. ESET HOME yhdistää useita ominaisuuksia, jotka auttavat sinua navigoimaan ja saamaan kaiken irti ESET-tuotteista koteihin.

2. Miten otan käyttöön kaksitekijätodennuksen (2FA) ESET HOME -mobiilisovelluksella?
    Kahden tekijän todennuksen määrittäminen ESET HOMEssa. Lue lisää 2FA:sta ESET HOME:ssa.

3. Mitä laitteen tietoturvatilan ilmoitukset tarkoittavat?
    Katso lisätietoja laitteen eri suojaustiloista.

4. Miten otan käyttöön tuotetilausteni automaattisen uusimisen?
    Katso lisätietoja siitä, miten tuotetilausten automaattinen uusiminen otetaan käyttöön.

5. Mitä teen, jos saan ilmoituksen tilauksen keskeytymisestä?
    Katso, miten ratkaistaan Tilausilmoitus maksutietojen päivityksen kautta ESET HOME- ja ESET Windows home -tuotteissa.

6. Voinko ladata ja aktivoida ESET-tuotteita suoraan ESET HOMEsta?
    Kyllä, ESET HOME -tililtäsi voit ladata ja aktivoida ESET-turvatuotteen tai jakaa asennusohjelman sähköpostitse. Jos sinulla ei ole ESET HOME -tiliä, lue, miten se luodaan. Lue lisää ESET-turvatuotteen integrointi ESET HOMEen tai tutustu Online Help -aiheeseen.

7. Voinko ladata ja aktivoida ESET macOS -tuotteita ESET HOMEsta?
    Kyllä, voit ladata ESET Cyber Securityn ja ESET Cyber Security Pron suoraan ESET HOMEsta. Tällä hetkellä ESET macOS -tuotteen aktivoinnissa on kuitenkin rajoitus. Voit aktivoida suojauksen macOS-laitteille, mutta ne eivät näy yhdistettyinä laitteina ESET HOME -tililläsi. Tämä tarkoittaa, että et näe niiden suojaustilaa ESET HOMEssa. Tätä ominaisuutta ei tällä hetkellä tueta macOS-laitteille.

8. Voinko ladata ja aktivoida ESET Small Business Securityn ESET HOMEsta?
    Kyllä, voit ladata ESET Small Business Securityn ESET HOMEsta. Lisätietoja ESET Small Business Security -ohjelmasta saat tietopankistamme tai Online Help -oppaastamme.

Katso täydellinen luettelo ESET HOMEen liittyvistä usein kysytyistä kysymyksistä.

Vianmääritys