[KB2744] Wat is er nieuw in de ESET Mobile Security voor Android?

Probleem

• U wilt het verschil tussen de gratis en premium versie van ESET Mobile Security weten

• U wilt weten wat er in de nieuwste versie van ESET Mobile Security te vinden is
  • Als u de nieuwste versie van ESET Mobile Security voor uw apparaat wilt vinden, opent u de Google Play-app op uw apparaat of opent u het hoofdmenu in de ESET Mobile Security-toepassing en tikt u op Instellingen → Update.

Oplossing

Wat is er nieuw | Systeem benodigdheden | FAQ

Laatste versie van ESET Mobile Security for Android4.0.26.0

ESET Mobile Security voor Android is ESET's beveiligingsproduct voor Android smartphones. Het bevat een proactieve scanner met antisphising en antidiefstal om u te kunnen voorzien van real-time beveiliging tegen bekende en opkomende bedreigingen.

Wat is er nieuw in de laatste versie:

• App-vergrendeling
    app-vergrendeling is een premiumfunctie die beschikbaar is voor gebruikers met een betaalde licentie. app-vergrendeling is een extra beveiligingsfunctie waarmee u een code of vingerafdruk kunt instellen die vereist is om afzonderlijke apps te ontgrendelen.

• Refer a friend
    Verwijzingscodes zijn alleen beschikbaar voor gebruikers met een Google Play-licentie. Elk apparaat waarop ESET Mobile Security is geïnstalleerd, krijgt een unieke verwijzingscode toegewezen. Deel en ontvang verwijzingscodes om ESET Mobile Security voor maximaal een jaar gratis te krijgen. Klik hier voor meer informatie over verwijzingscodes.

• Bedreigingen negeren
    Optie om gedetecteerde bedreigingen toe te voegen aan een witte lijst. Wanneer een bedreiging wordt gedetecteerd, kunt u de dreiging negeren. ESET Mobile Security voegt vervolgens de naam van het bestand toe aan de lijst Negeren met bedreigingen. Als de naam van het bedreigingsbestand verandert, detecteert ESET Mobile Security het opnieuw als een bedreiging. U kunt het bestand op elk gewenst moment uit de lijst met bedreigingen verwijderen verwijderen.
  • Onlin beheer an de Antidiefstal functie
    Vanuit uw my.eset.com Antidiefstal account hebt u toegang tot de gegevens van uw apparaat, inclusief camerabeelden, locatiebepaling, berichten op het scherm, instellingen voor Antidiefstal-optimalisatie, huidige GPS-positie van een apparaat wanneer de batterij bijna leeg is, beveiligingswachtwoord wijzigen en IP-adres.

• Scannen tijdens opladen
    In het menu Automatische scans kunt u ervoor kiezen om alleen scans te starten wanneer het apparaat volledig is opgeladen en in de rusttoestand staat (u moet deze functie inschakelen, dit is standaard niet ingeschakeld).

• Vingerafdruk vergrendeling
    Deze optie is beschikbaar als er een geldige vingerafdruk geregistreerd is op uw apparaat. zodra deze is ingeschakeld kunt u uw vingerafdruk gebruiken als beveiligingswachtwoord in ESET Mobile Security.

Belangrijke componenten

• Verschillende vormen van scannen (Snel/Slim/Diep)
  • Ingeplande scan
  • Achtergrond scannen zal gedraaid worden wanneer u uw mobiele apparaat gebruikt
  • Anti-Phishing
  • SMS/bellen kunt u filteren voor specifieke contacten of specifieke tijden
  • Antidiefstal
    Als verdachte activiteit op uw verloren apparaat wordt gedetecteerd (zoals een niet-geautoriseerde SIM-kaart die wordt geplaatst of een onjuist wachtwoord / patroonontgrendelingspoging), ontvangt u een e-mailmelding en Proactive Anti-Theft vergrendelt uw apparaat, maakt camerakopshots en relais locatie-informatie zodat u uw ontbrekende apparaat kunt volgen via my.eset.com.
  • Ingebouwde USSD Controle om u te beveiligen tegen verdachte SMS berichten, QR codes of hyperlinks
  • Applicatie controle om de permissies bij te houden van geïnstalleerde applicaties

De laatste versie van ESET Mobile Security is aangeboden in 3 verschillende varianten:

• Gratis: Een oneindig lang geldige licentie waarmee u standaard functionaliteit krijgt van ons product
  • Trial: 30-dagen proef van onze volledige (Premium) versie
  • Premium: 1 jaar licentie

Antivirus en beveiliging
Scan op aanvraag
Real-timebeveiliging
Quarantaine
Scanlogboeken
ESET Live Grid (Malware Submissions)
Detectie van Potentieel ongewenste toepassingen
Apparaat monitoring
Toepassingscontrole
Anti-phising
Automatich ingeplande scans
Scannen tijdens opladen
Genegeerde bedreigingen

Antidiefstal
SMS Commando: Find (Locatie opzoeken)
SMS Commando: Siren
SMS Commando: Lock
Deinsalleer bescherming
SIMbescherming
SMS Commando: Wipe
Antidiefstal assistent
my.eset.com online account management

SMS & Oproepfilter
SMS / MMS / oproepfilter
TiOp tijd gebasseerde blokkade
Groepen blokkeren
Laatste beller blokkeren
Geschiedenis

Online apparaatbeheer
Verdacht gedrag
Camera afbeeldingen
Laatst bekende locatie
Meldingen op het scherm
Optimialisatie
Meldingen over lage batterij spanning
Meldingen over beveiliginswachtwoord wijzigingen

Algemeen en gebruik
Taal instellingen
Help
USSD Controle
Tablet ondersteuning
Installatie assistent
Klantenservice hulp formulier
Wachtwoord beveiligd
Handmatige updates
Geplande updates
Automatische updates
Telefonische/online ondersteuning
Vingerafdruk vergrendeling
verwijs een vriend codes
Apvergrendeling

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Systeem benodigdheden:

• Besturingssysteem: Android 4 (Ice Cream Sandwich) of hoger.
    *De laatste versie van ESET Mobile Security voor Android ondersteund geen Kindle Fire (1st Gen)
  • RAM geheugen: 512+ MB
  • Scherm: Touch screen (minimaal 240x320px)
  • Processor: 500+ MHz ARM7+
  • Internet verbinding

Voor antwoorden op vaak gestelde vragen kunt u de volgende pagina’s bekijken: