[KB2788] Poista ja asenna uudelleen ESET home and small office -tuotteesi Windowsille

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

• Poista ja asenna uudelleen ESET home and small office -tuotteesi Windowsille ongelman ratkaisemiseksi
  • Päivitä ESET-tuotteesi uusimpaan versioon

Ratkaisu

macOS-käyttäjät: Poista tai asenna uudelleen ESET Cyber Security tai ESET Cyber Security Pro.

Linux-käyttäjät: #@##publication_url id='250' target='_blank' content='Siirry ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktopista ESET Endpoint Antivirus for Linuxiin' focus=''#@#.

Android-käyttäjät: #@##publication_url id='246' target='_blank' content='Uninstall or reinstall ESET Mobile Security for Android' focus=''#@#.

1. Lataa uusin versio ESET home and small office -tuotteestasi Windowsille
  2. Poista nykyinen ESET home and small office -tuotteen asennus Windowsille
  3. Asenna uudelleen
  4. Vianmääritys

Integroi ESET-tuotteesi ESET HOME -tuotteen kanssa

Uusi ominaisuus, joka yhdistää ESET Global eStoren ja ESET HOMEn, mahdollistaa tilauksen hallinnan heti oston jälkeen kirjautumalla sisään ESET HOME -tilillesi. Voit ladata ja asentaa ESET home and small office -tuotteen Windowsille, joka on jo aktivoitu ostetun tilauksen yhteydessä.

Lue lisää ESET-turvatuotteen integrointi ESET HOMEn kanssa.

I. Lataa uusin versio ESET home and small office -tuotteestasi Windowsille

Valitse sopiva ESET home and small office -tuote Windowsille ja lataa se tietokoneellesi:

Tuotteen nimi Latauslinkki
ESET NOD32 Antivirus Lataa
ESET Internet Security Lataa
ESET Smart Security Premium Lataa
ESET Security Ultimate Lataa
ESET Small Business Security Lataa
ESET Safe Server Lataa

II. Poista nykyinen ESET Home and Small Office -tuotteesi Windowsille

1. Katso poisto-ohjeet ESET home and small office product for Windows.

2. Kun olet suorittanut asennuksen poiston, käynnistä tietokone uudelleen.

III. Asenna uudelleen

Pidä ESETin aktivointiavain saatavilla

Kun olet poistanut tuotteen ja asentanut sen uudelleen, sinun on kirjoitettava tai kopioitava/liitettävä aktivointikoodisi, jotta voit suorittaa aktivoinnin loppuun ja palauttaa suojauksen.

1. Siirry tallennettuun asennustiedostoon (katso kohta I). Avaa ESET Live Installer kaksoisnapsauttamalla tiedostoa.

2. Seuraa näytön ohjeita asentaaksesi ja aktivoidaksesi ESET home and small office -tuotteen Windowsille. Katso kuvitetut ohjeet ESET home and small office product for Windows installation.

IV. Vianmääritys

Jos et pysty asentamaan ESET-tuotetta sen poistamisen jälkeen, sinun on ehkä käytettävä ESET Uninstaller -työkalua. #@##publication_url id='247' target='_blank' content='Poista asennus ESET Uninstaller -työkalulla' focus=''#@# ja yritä sitten asentaa ESET-tuotteesi uudelleen.

#@##placeholder id='1281' language='1'#@#