[KB2711] ESET Mobile Security for Android FAQ

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Udgave

Løsning

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

1. Hvordan installerer jeg ESET Mobile Security til Android?
    Download og installer ESET Mobile Security til Android.
  1. Hvordan kommer jeg i gang med ESET Mobile Security for Android-appen?
    Besøg vores interaktive startside for at få guidet hjælp til at downloade, installere, aktivere og konfigurere ESET Mobile Security for Android.
  1. Hvor kan jeg hente ESET Mobile Security til Android?
  1. Jeg har et nuværende abonnement på en tidligere version af ESET Mobile Security til Android - er jeg berettiget til en gratis opgradering til det nye Android-produkt?
    Ja. Brugere med et gyldigt ESET Mobile Security til Android-abonnement er berettiget til at opgradere til den nyeste version gratis. Følg instruktionerne i opgraderingsmeddelelsen på din enhed. Opgrader ESET Mobile Security for Android til den nyeste version.
  1. Jeg har et Multi-Device Security-abonnement - kan jeg installere ESET Mobile Security fra Amazon.com eller Google Play?
    Ja, du kan downloade ESET Mobile Security og aktivere det med dit ESET-udstedte brugernavn og adgangskode.
  1. Er der nogen forskel på produktfunktionerne mellem Google Play-, Amazon Appstore- og ESET Webshop-versionerne af ESET Mobile Security?
    De fleste af de funktioner, der er inkluderet i appen, er tilgængelige for hver leverandør. Det er de eneste forskelle, du vil finde i de forskellige leverandørers versioner af ESET Mobile Security:
  • Den version, der downloades fra Google Play, tilbyder en ekstra mulighed for at sende kampagnekoder til dine venner.
  • Versionsnumrene kan være forskellige for hver leverandør.
  1. Hvordan aktiverer jeg premium-funktioner i ESET Mobile Security til Android?
    Aktivér premium-funktioner i ESET Mobile Security.
  1. På hvor mange enheder kan jeg installere ESET Mobile Security?
    Hvis du har købt ESET Mobile Security via Google Play eller Amazon.com, kan du installere ESET Mobile Security eller ESET Smart TV Security på op til fem separate enheder ved hjælp af den samme e-mailkonto.
  1. Kan jeg installere ESET Mobile Security til Android på min rootede enhed?
    Du kan installere ESET Mobile Security til Android på en rootede enhed. ESET anbefaler dog ikke at bruge en rooted enhed, og ESET's tekniske support yder muligvis ikke support til kunder med ESET Mobile Security for Android installeret på rooted enheder.
  1. Hvad er systemkravene, for at ESET Mobile Security for Android kan fungere på min mobile enhed?
  • ESET Mobile Security for Android er kompatibel med alle offentligt tilgængelige versioner af Android, version 6 og nyere.
  • ESET Mobile Security kræver Google Play-tjenester for at fungere korrekt.
  • ESET Mobile Security understøttes ikke på enheder uden Google Play-tjenester, som f.eks. visse Huawei-enheder.
  • Anti-phishing integreres med de mest almindelige webbrowsere, der er tilgængelige på Android OS. Generelt er anti-phishing-beskyttelse tilgængelig for standardbrowsere, der er forudinstalleret på Android-enheder.
  1. Vil ESET Mobile Security for Android virke på min tablet? Hvad med min Kindle Fire?
    Alle relevante egenskaber og funktioner i ESET Mobile Security for Android er kompatible med tablets, der kører Android version 6 og nyere. Anti-Theft og Call Filter er ikke tilgængelige på tablets, der ikke understøtter opkald eller beskeder.

Den seneste version af ESET Mobile Security til Android understøtter ikke Kindle Fire (første generation). Virker ESET Mobile Security til Android på min tablet-enhed?
  1. Hvorfor er SIM Guard ikke tilgængelig i min version af ESET Mobile Security for Android?
    SIM Guard er ikke tilgængelig på visse CDMA- og WCDMA-mobilenheder. Hvis SIM Guard ikke er tilgængelig på din mobilenhed, udgør det ikke en sikkerhedsrisiko.
  1. Hvad er Payment Protection i ESET Mobile Security for Android?
    Payment Protection er en premium-funktion, der giver ekstra sikkerhed mod avanceret phishing og andre angreb på dine bank- og betalingsapplikationer. Du kan finde flere oplysninger i emnet Onlinehjælp til betalingsappen.
  1. Hvordan forhindrer jeg, at ESET Mobile Security for Android bliver deaktiveret på Huawei- og Xiaomi-enheder med MIUI ROM?
    Tryk på IndstillingerAvancerede indstillinger → BatteristyringBeskyttede apps, og markér ESET Mobile Security som Beskyttet, eller besøg Don't kill my app-webstedet for at få flere oplysninger.
  1. Hvordan modtager jeg opdateringer til ESET Mobile Security til Android?
    Google Play Store- og Amazon Appstore-køb vil automatisk downloade detektionsmotor- og modulopdateringer via Google Play eller Amazon Appstore, når de bliver tilgængelige. Der er to vigtige opdateringstyper til ESET Mobile Security til Android:

Alle opdateringer til ESET Mobile Security for Android downloades ved hjælp af din enheds dataforbindelse. Du er ansvarlig for alle omkostninger i forbindelse med download af modulopdateringer (f.eks. dataoverførselsgebyrer og roaminggebyrer).

1. Jeg har købt ESET Mobile Security til Android på ESET.com, kan jeg bruge Google Play- eller Amazon Appstore-versionen?
    Ja, hvis du vil skifte til Google Play- eller Amazon-versionen, skal du downloade appen fra en af disse tjenester og installere den over din tidligere version af ESET Mobile Security.

Du kan også downloade ESET Mobile Security til Android fra Google Play eller Amazon Appstore og aktivere den med dit abonnement, som du har købt på ESET.com.

1. Jeg har købt ESET Mobile Security for Android fra Google Play, men kan ikke aktivere det. Hvad skal jeg gøre?
    Hvis aktivering af ESET Mobile Security fra Google Play mislykkedes, skal du bruge Google wallet-transaktionsmailen, der indeholder dit ordrenummer og den e-mailkonto, der er knyttet til dit køb, for at fuldføre aktiveringen.
  1. Hvilken kundesupport er tilgængelig for ESET Mobile Security til Android?
    Alle versioner af ESET Mobile Security til Android har online kontekstuel hjælp. Tryk på spørgsmålstegnet (?) i toppen af et modul for at få adgang til kontekstuel hjælp, der er specifik for det pågældende modul. Den kontekstuelle hjælp indeholder detaljerede beskrivelser af funktionerne i et givent modul.

Du kan få yderligere hjælp ved at trykke på Menu i hovedmenuen i ESET Mobile Security for Android og derefter trykke på Teknisk support. Her kan du få adgang til ESET Knowledgebase eller udfylde en supportformular for at e-maile dit problem direkte til ESET Technical Support.

1. Findes der en prøveversion af ESET Mobile Security til Android?
    Hvis du vil prøve premium-funktionerne i ESET Mobile Security, kan du abonnere på Premium-versionen i de første 30 dage gratis. I den periode kan du til enhver tid annullere dit abonnement. Derudover er der en gratis version af softwaren tilgængelig. Hvilket ESET Mobile Security for Android-produkt har jeg (gratis eller Premium)?.
  1. Hvordan nulstiller jeg min adgangskode til ESET HOME?
    Nulstil min sikkerhedsadgangskode til ESET Mobile Security for Android.
  1. Hvilket indhold slettes med Remote Wipe-funktionen?
    ESET Remote Wipe-funktionen sletter alle kontakter, beskeder, e-mails, installerede programmer, herunder app-cache, lokale kalendere, brugerprofil, browserhistorik, Android-browserbogmærker, din Google-konto og indholdet på SD-kortet fra din telefon.
  1. Hvorfor findes der ikke et ESET-produkt til Windows Phone og Apple iOS (iPhone, iPad, iPod Touch)?
    Windows Phone og Apple iOS er proprietære operativsystemer med deres egne app-butikker. Den eneste måde at installere software på din enhed er gennem disse butikker. Udgiverne verificerer hver app og garanterer, at den er fri for malware. Apps fra disse butikker kan ikke scanne og slette andre programmer. Derudover kører hver app i sit eget segment - en sandkasse - så selv hvis der er malware med i en app, kan den ikke installeres og spredes til andre programmer.
  1. Kan jeg bruge ESET Mobile Security for Android på en dual-SIM-enhed?
    Dual-Sim-enheder understøttes af ESET Mobile Security for Android, men Anti-Theft understøttes ikke.
  1. Hvordan stopper jeg med at modtage særtilbud og nyheder fra ESET?
    For at få adgang til denne indstilling i ESET Mobile Security skal du trykke på Menu Indstillinger Særtilbud.
  1. Hvad sker der, hvis en potentielt uønsket eller usikker app opdages?
    ESET Mobile Security viser en advarsel, hvis du forsøger at installere en potentielt uønsket eller usikker app. Tryk på Fjern for at afinstallere appen, eller for at sende den i karantæne, tryk på Menu i øverste højre hjørne, og vælg Karantæne. For flere muligheder kan du trykke på Mere info for at se detaljerede oplysninger om truslen. Hvis du stoler på appen, kan du ignorere advarslen og fortsætte med at bruge appen ved at trykke Menu-ikonet i øverste højre hjørne og vælge Ignorer.
  1. Hvordan slår jeg permanente notifikationer fra?
    Tryk på Menu → Indstillinger → Permanent notifikation.
    Android 8-brugere: Tryk og hold på ESET Mobile Security You are protected-meddelelsen i enhedens meddelelseslinje, og tryk derefter på knappen ved siden af Permanent meddelelse. Tryk på Udført.
  1. Hvad er Adware Detector?
    Adware Detector er en ny funktion i ESET Mobile Security, som overvåger mistænkelige apps, der viser pop op-reklamer, selv når du ikke bruger appen aktivt. Læs mere om, hvordan du bruger en Adware Detector.
  1. Hvad er Network Inspector?
    Network Inspector er et diagnosticeringsværktøj, der giver oplysninger om sikkerheden i din router. Det viser også en liste over enheder, der er forbundet til dit netværk.

For mere information læs ESET Network Inspector FAQ.

2. Hvordan overfører jeg min ESET Mobile Security for Android fra min gamle telefon til min nye telefon?
    Download og installer ESET Mobile Security for Android på din nye enhed, og tilføj din aktiveringsnøgle. Du kan administrere dine abonnementer i ESET HOME.

3. Jeg modtog en advarsel om begrænsede indstillinger for ESET-mobilapplikationen installeret fra .apk-filen på Android 13. Hvad skal jeg gøre?
    Læs mere om Android 13 restrictions.

4. Hvad er nyt i den seneste version af ESET Mobile Security for Android?
    Se, hvad der er nyt i den seneste version af EMSA.

Kendte problemer med ESET Mobile Security

I øjeblikket er der ingen kendte problemer med ESET Mobile Security til Android.

Privatlivspolitik for app-tilladelser

ESET bruger ikke disse tilladelser til dataindsamling eller markedsføringsformål. For at beskytte dine personlige oplysninger og din Android-enheds ressourcer har ESET Mobile Security til Android brug for adgang til eller kontrol over specifikke enhedsfunktioner. For detaljerede forklaringer af hver tilladelse, se tabellen nedenfor.

Permission settings for Android 6 (Marshmallow)

If you receive the message "Screen overlay detected" after granting permissions in your ESET mobile product for Android, update your overlay settings to resolve the issue.

Følg disse trin for at se de tilladelser, der er givet til ESET Mobile Security for Android efter installationen:

1. Tryk på Indstillinger→ Apps (eller Administrer applikationer) for at åbne din enhed (i nogle tilfælde Menu → Indstillinger).
  1. Tryk på ESET Mobile Security for at se appens specifikke tilladelser.

For at anti-phishing kan fungere korrekt og beskytte dig mod farlige websteder, skal du tillade tilgængelighedsfunktionen.

Tilladelser til Android version 6 og nyere

ESET Mobile Security bruger dynamiske tilladelser til Android version 6 og nyere. Du vil blive bedt om at tillade app-tilladelser, første gang du bruger de app-funktioner, der kræver disse tilladelser.

Permission settings for Android 6 (Marshmallow)

If you receive the message "Screen overlay detected" after granting permissions in your ESET mobile product for Android, update your overlay settings to resolve the issue.

Applikationsfunktion Applikation Tilladelse Brug af ESET Mobile Security & Antivirus
Installation Læs telefonoplysninger

Forbinder abonnementet med den unikke enhedsidentifikator for at aktivere produktet

Læs filer

Får adgang til dine filer og søger efter trusler for at holde din enhed sikker

Antivirus Læs filer

Får adgang til dine filer og søger efter trusler for at holde din enhed sikker

Opkaldsfilter Få adgang til opkald

Stopper uønskede opkald

Anti-phishing Overvåg dine handlinger

Giver dig besked, når du interagerer med apps

Hent vinduesindhold

Inspicerer indholdet af de vinduer, du interagerer med

Anti-tyveri webkontrol Placering

Henter enhedens placering for at rapportere den i tilfælde af, at din enhed bliver markeret som forsvundet

Adgang til kamera

Tager billeder, når enheden bliver stjålet

Tyverisikret sim-vagt Læser telefonoplysninger

Registrerer fjernelse af SIM-kort

Sender beskeder

Underretter dine betroede kontakter om manglende betroet SIM-kort

Læs kontakter

Sådan vælger du en kontakt fra din telefon

Træk over andre apps

Nødvendigt for, at Anti-Theft kan låse enheden i tilfælde af, at den bliver stjålet. (Hvis du downloader ESET Mobile Security fra Google Play, er denne tilladelse aktiveret som standard)