[KB2997] Download og installer ESET Mobile Security til Android

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Udgave

• Download og installer ESET Mobile Security til Android fra Google Play

Detaljer

Klik for at udvide

Før du installerer ESET Mobile Security til Android:

• Google Play: Hvis du vil downloade ESET Mobile Security fra Google Play, skal du have en Google Play-konto. Dit køb af et Google Play-abonnement giver dig mulighed for at downloade og installere ESET Mobile Security til Android, ESET Parental Control eller ESET Smart TV-sikkerhed på op til 5 separate enheder ved hjælp af den samme konto-e-mail.
  • ESET.com: Du kan købe ESET Mobile Security-abonnement fra ESET .com. Abonnementer købt via ESET.com tillader installation på en enkelt Android- eller Kindle-enhed.
  • ESETHOME: Du kan aktivere ESET Mobile Security til Android fra ESET HOME og automatisk oprette forbindelse til din ESET HOME-konto. Du har også andre muligheder for at oprette forbindelse til ESET HOME under installationen.
  • Brugere af tablets: ESET Mobile Security fungerer anderledes på tablets.
Aktivér ESET Mobile Security

Hvis du er færdig med at installere ESET Mobile Security, men har brug for at aktivere det, view activation instructions.

Løsning

Alternative download- og installationsmuligheder

Se alternative muligheder for at downloade og installere ESET Mobile Security for Android:

1. På din Android-enhed skal du åbne Google Play-appen og søge efter ESET Mobile Security. Du kan også bruge din computer til at besøge Google Play-butikken og få dit produkt til at downloade til din enhed via fjernadgang. Alternativt kan du bruge din Android-enhed til at scanne QR-koden nedenfor ved hjælp af et kamera eller en QR-scanningsapp. Du vil blive omdirigeret til Google Play-appen.

2. Tryk på Installer.

Figur 1-1
  3. Vent, til installationen er færdig, og tryk på Åbn.

Figur 1-2
  4. Bekræft, at det korrekte land er valgt, og tryk på Acceptér alt og fortsæt for at acceptere slutbrugerlicensaftalen og anerkende privatlivspolitikken og for at tillade ESET LiveGrid, særlige tilbud, analyser og brug af data til markedsføringsformål. Tryk på Tilpas for at tilpasse dine præferencer.

Figur 1-3

5. Tryk på Jeg har allerede et abonnement. Alternativt kan du trykke på Fortsæt gratis og tilføje et abonnement på et senere tidspunkt.

Figur 1-4

6. Tryk på Brug en ESET HOME-konto. Det er obligatorisk at oprette en ESET HOME-konto for at aktivere ESET Mobile Security. Hvis du har en ESET HOME-konto, skal du følge instruktionerne på skærmen for at logge ind. Alternativt kan du trykke på Brug en aktiveringsnøgle.

Figur 1-5
  7. Tryk på Se flere muligheder for at se alle muligheder for at logge ind på ESET HOME.

• Tryk på Google for at logge ind med din Google-konto, der er forbundet med din ESET HOME-konto.
    • Tryk på Apple for at logge på med dit Apple-id, der er forbundet med din ESET HOME-konto.
    • Tryk på E-mail for at oprette en ESET HOME-konto eller logge ind direkte.
    • Tryk på QR-kode for at generere en QR-kode i ESET HOME og scanne den med din enhed for at forbinde den til ESET HOME.

Figur 1-6

Opret forbindelse til ESET HOME via din Google-konto
  1. Tryk på Google.

Figur 2-1
  2. Vælg din Google-konto.

Figur 2-2
  3. Hvis du allerede har forbundet dit ESET Mobile Security-abonnement til din ESET HOME-konto, skal du trykke på abonnementet og trykke på Vælg og fortsæt. Alternativt kan du vælge Jeg har en aktiveringsnøgle, indtaste aktiveringsnøglen og trykke på Vælg og fortsæt.

Figur 2-3
  4. Tryk på Aktivér beskyttelse.
    Figur 2-4

5. Tryk på Start scanning.

Figur 2-5

6. Tryk på Tillad at scanne filer eller Scan kun apps.

Figur 2-6
  7. Fortsæt til Tillad adgangsindstillinger.

Opret forbindelse til ESET HOME via en QR-kode
ESET HOME-appen på en anden enhed

Denne mulighed kræver, at du har installeret ESET HOME-appen på en anden enhed med et kamera.

Udfør disse trin på din ESET HOME-app-enhed
  1. Åbn ESET HOME-appen på en anden enhed, og log ind.

2. Tryk på Menu-ikonet, og tryk på Scan en QR-kode.

Figur 3-1
  3. Tryk på Scan en QR-kode.

Figur 3-2
Udfør disse trin på din ESET Mobile Security-enhed
  1. På den enhed, hvor du installerer ESET Mobile Security, skal du trykke på QR-kode for at generere en QR-kode.

Figur 3-3
  2. Brug din enhed med ESET HOME-appen til at scanne denne QR-kode fra din ESET Mobile Security-enhed.

Figur 3-4
  3. Hvis du har et passende abonnement i din ESET HOME, kan du bruge dette abonnement til at aktivere ESET Mobile Security. Vælg abonnementet, og tryk på Vælg og fortsæt.

Figur 3-5
  4. Tryk på Aktivér beskyttelse.

Figur 3-6
    Tryk på

5. Tryk på Start scanning.
    Figur 3-7
    Tryk på

6. Tryk på Tillad at scanne filer eller Scan kun apps.

Figur 3-8
    Fortsæt til
  7. Fortsæt til Tillad adgangsindstillinger.

Opret direkte forbindelse til ESET HOME-kontoen
  1. Tryk på E-mail.

Figur 4-1
  2. Indtast din e-mail og adgangskode til din ESET HOME-konto, og tryk på Log ind. Alternativt, hvis du ikke har en ESET HOME-konto, skal du trykke på Opret konto. Du skal have en ESET HOME-konto for at kunne aktivere ESET Mobile Security.

Figur 4-2
  3. Hvis du allerede har forbundet dit ESET Mobile Security-abonnement til din ESET HOME-konto, skal du trykke på abonnementet og trykke på Vælg og fortsæt. Alternativt kan du vælge Jeg har en aktiveringsnøgle, skrive aktiveringsnøglen og trykke på Vælg og fortsæt.

Figur 4-3
  4. Tryk på Aktivér beskyttelse.

Figur 4-4
    Tryk på
  5. Tryk på Start scanning.

Figur 4-5

6. Tryk på Tillad at scanne filer eller Scan kun apps.

Figur 4-6
  7. Fortsæt til Tillad adgangsindstillinger.

1. De næste trin afhænger af versionen af Android på din enhed.

Android 10 og tidligere
    1. Gennemgå oplysningerne, tryk på Fortsæt i skærmbilledet Tillad adgang, og tryk på Tillad. Hvis du ikke trykker på Tillad, vil installationen ikke fortsætte. Hvis du modtager meddelelsen "Screen overlay detected", skal du resolve the permissions settings issue for at lukke installationsguiden.

Figur 5-1
    2. Tryk på Start første scanning.

Figur 5-2
    3. Når installationen er færdig, vil du se status "Du er beskyttet".

Hvis du har købt et abonnement, kan du til enhver tid aktivere premium-funktionerne i ESET Mobile Security for Android.

Figur 5-3

Android 11 og nyere
    1. Tryk på Fortsæt, og tryk på knappen ved siden af Tillad adgang til at administrere alle filer for at aktivere den.

Figur 6-1
    2. Tryk på Start første scanning.

Figur 6-2
    3. Når installationen er færdig, vil du se status "Du er beskyttet".

Hvis du har købt et abonnement, kan du til enhver tid aktivere premium-funktionerne i ESET Mobile Security for Android.

Figur 6-3