[KB2997] Lataa ja asenna ESET Mobile Security Androidille

Kysymys

• Lataa ja asenna ESET Mobile Security Androidille Google Playsta

Yksityiskohdat

Laajenna klikkaamalla

Ennen ESET Mobile Security for Androidin asentamista:

• Google Play: Jos haluat ladata ESET Mobile Securityn Google Playsta, sinulla on oltava Google Play -tili. Google Play -tilausostoksesi mahdollistaa ESET Mobile Security for Androidin, ESET Parental Controlin tai ESET Smart TV -turvan lataamisen ja asentamisen enintään 5 erilliseen laitteeseen käyttämällä samaa tilisähköpostia.
  • ESET.com: Voit ostaa ESET Mobile Security -tilauksen ESET.com-sivustolta. ESET.com-sivuston kautta ostetut tilaukset mahdollistavat asennuksen yhteen Android- tai Kindle-laitteeseen.
  • ESET HOME: Voit aktivoida ESET Mobile Security for Androidin ESET HOMEsta ja muodostaa automaattisesti yhteyden ESET HOME -tiliisi. Sinulla on myös muita vaihtoehtoja muodostaa yhteys ESET HOMEen asennuksen aikana.
  • Tablet-käyttäjät: ESET Mobile Security toimii eri tavalla tableteilla.
Aktivoi ESET Mobile Security

Jos olet saanut ESET Mobile Securityn asennuksen valmiiksi, mutta sinun on aktivoitava se, view activation instructions.

Ratkaisu

Vaihtoehtoiset lataus- ja asennusvaihtoehdot

Näytä vaihtoehtoiset vaihtoehdot ESET Mobile Security for Androidin lataamiseen ja asentamiseen:

1. Avaa Android-laitteellasi Google Play -sovellus ja etsi ESET Mobile Security. Voit myös tietokoneen avulla käydä Google Play -kaupassa ja käynnistää tuotteen lataamisen laitteeseen etänä. Vaihtoehtoisesti voit skannata alla olevan QR-koodin Android-laitteellasi kameran tai QR-skannaussovelluksen avulla. Sinut ohjataan Google Play -sovellukseen.

2. Napauta Asenna.

Kuva 1-1
  3. Odota, että asennus on valmis, ja napauta Avaa.

Kuva 1-2
  4. Vahvista, että oikea maa on valittu, ja napauta Hyväksy kaikki ja jatka hyväksyäksesi loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja kuitataksesi tietosuojakäytännön sekä salliaksesi ESET LiveGrid, erikoistarjoukset, analytiikan ja tietojen käytön markkinointitarkoituksiin. Mukauta asetuksia napauttamalla Mukauta.

Kuva 1-3

5. Napauta Minulla on jo tilaus. Vaihtoehtoisesti voit napauttaa Jatka ilmaiseksi ja lisätä tilauksen myöhemmin.

Kuva 1-4

6. Napauta Käytä ESET HOME -tiliä. ESET HOME -tilin luominen on pakollista ESET Mobile Securityn aktivoimiseksi. Jos sinulla on ESET HOME -tili, kirjaudu sisään noudattamalla näytön ohjeita. Vaihtoehtoisesti napauta Käytä aktivointiavainta.

Kuva 1-5
  7. Näytä kaikki ESET HOMEen kirjautumisen vaihtoehdot napauttamalla Katso lisää vaihtoehtoja.

• Napauta Google, jos haluat kirjautua sisään käyttämällä ESET HOME -tiliin yhdistettyä Google-tiliäsi.
    • Napauta Apple kirjautuaksesi sisään käyttämällä Apple ID:täsi, joka on yhdistetty ESET HOME -tiliisi.
    • Napauta Sähköposti luodaksesi ESET HOME -tilin tai kirjautuaksesi suoraan sisään.
    • Napauta QR-koodi luodaksesi QR-koodin ESET HOMEssa ja skannataksesi sen laitteellasi yhdistääksesi sen ESET HOMEen.

Kuva 1-6

Yhteyden muodostaminen ESET HOMEen Google-tilisi kautta
  1. Napauta Google.

Kuva 2-1
  2. Valitse Google-tilisi.

Kuva 2-2
  3. Jos olet jo yhdistänyt ESET Mobile Security -tilauksesi ESET HOME -tiliisi, napauta tilausta ja napauta Valitse ja jatka. Valitse vaihtoehtoisesti Minulla on aktivointiavain, kirjoita aktivointiavain ja napauta Valitse ja jatka.

Kuva 2-3
  4. Napauta Aktivoi suojaus.
    Kuva 2-4

5. Napauta Start scanning (Aloita skannaus).

Kuva 2-5

6. Napauta Salli skannata tiedostoja tai skannaa vain sovelluksia.

Kuva 2-6
  7. Jatka kohtaan Salli käyttöasetukset.

Yhteyden muodostaminen ESET HOMEen QR-koodin avulla
ESET HOME -sovellus eri laitteessa

Tämä vaihtoehto edellyttää, että olet asentanut ESET HOME -sovelluksen toiseen laitteeseen, jossa on kamera.

Suorita seuraavat vaiheet ESET HOME -sovelluksen laitteessa
  1. Avaa ESET HOME -sovellus toisella laitteella ja kirjaudu sisään.

2. Napauta Valikko-kuvaketta ja napauta Skannaa QR-koodi.

Kuva 3-1
  3. Napauta Skannaa QR-koodi.

Kuva 3-2
Suorita nämä vaiheet ESET Mobile Security -laitteessasi
  1. Napauta ESET Mobile Securityn asentamassa laitteessa QR-koodia luodaksesi QR-koodin.

Kuva 3-3
  2. Skannaa tämä QR-koodi ESET Mobile Security -laitteesi ESET HOME -sovelluksella.

Kuva 3-4
  3. Jos sinulla on sopiva tilaus ESET HOME -sovelluksessa, voit käyttää tätä tilausta ESET Mobile Securityn aktivointiin. Valitse tilaus ja napauta Valitse ja jatka.

Kuva 3-5
  4. Napauta Aktivoi suojaus.

Kuva 3-6

5. Napauta Aloita skannaus.
    Kuva 3-7

6. Napauta Salli skannata tiedostoja tai skannaa vain sovelluksia.

Kuva 3-8
  7. Jatka kohtaan Salli käyttöasetukset.

Yhteyden muodostaminen suoraan ESET HOME -tiliin
  1. Napauta Sähköposti.

Kuva 4-1
  2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja ESET HOME -tilisi salasana ja napauta Kirjaudu sisään. Vaihtoehtoisesti, jos sinulla ei ole ESET HOME -tiliä, napauta Luo tili. Sinulla on oltava ESET HOME -tili, jotta voit aktivoida ESET Mobile Securityn.

Kuva 4-2
  3. Jos olet jo yhdistänyt ESET Mobile Security -tilauksen ESET HOME -tiliisi, napauta tilausta ja napauta Valitse ja jatka. Valitse vaihtoehtoisesti Minulla on aktivointiavain, kirjoita aktivointiavain ja napauta Valitse ja jatka.

Kuva 4-3
  4. Napauta Aktivoi suojaus.

Kuva 4-4
  5. Napauta Start scanning.

Kuva 4-5

6. Napauta Salli skannata tiedostoja tai skannaa vain sovelluksia.

Kuva 4-6
  7. Jatka kohtaan Salli käyttöasetukset.

1. Seuraavat vaiheet riippuvat laitteesi Android-versiosta.

Android 10 ja aikaisemmat versiot
    1. Tarkista tiedot, napauta Jatka Salli pääsy -näytössä ja napauta Salli. Jos et napauta Salli, asennus ei jatku. Jos saat viestin "Screen overlay detected" (Näytön päällekkäisyys havaittu), sinun on ratkaistava käyttöoikeusasetusten ongelma suljettava Ohjattu asennus.

Kuva 5-1
    2. Napauta Start first scan (Aloita ensimmäinen skannaus).

Kuva 5-2
    3. Kun asennus on valmis, näyttöön tulee tila "Olet suojattu".

Jos olet ostanut tilauksen, voit aktivoida ESET Mobile Security for Androidin premium-ominaisuudet milloin tahansa.

Kuva 5-3

Android 11 ja uudemmat
    1. Napauta Continue (Jatka ) ja ota se käyttöön napauttamalla Allow access to manage all files ( Salli pääsy kaikkien tiedostojen hallintaan ) -kohdan vieressä olevaa vaihtokytkintä.

Kuva 6-1
    2. Napauta Start first scan.

Kuva 6-2
    3. Kun asennus on valmis, näyttöön tulee tila "Olet suojattu".

Jos olet ostanut tilauksen, voit aktivoida ESET Mobile Security for Androidin premium-ominaisuudet milloin tahansa.

Kuva 6-3