[KB2997] Ladda ner och installera ESET Mobile Security för Android

OBS:

Den här sidan har översatts av en dator. Klicka på engelska under Språk på den här sidan för att se originaltexten. Om du tycker att något är oklart, kontakta din lokala support.

Utgåva

• Ladda ner och installera ESET Mobile Security för Android från Google Play

Detaljer

Klicka för att expandera

Innan du installerar ESET Mobile Security för Android:

• Google Play: För att ladda ner ESET Mobile Security från Google Play måste du ha ett Google Play-konto. Om du köper en prenumeration på Google Play kan du ladda ner och installera ESET Mobile Security för Android, ESET Parental Control eller ESET Smart TV security på upp till 5 separata enheter med samma e-postkonto.
  • ESET.com: Du kan köpa ESET Mobile Security-prenumerationer från ESET .com. Prenumerationer som köps via ESET.com tillåter installation på en enda Android- eller Kindle-enhet.
  • ESETHOME: Du kan aktivera ESET Mobile Security för Android från ESET HOME och automatiskt ansluta till ditt ESET HOME-konto. Du har också andra alternativ för att ansluta till ESET HOME under installationen.
  • Användare av surfplattor: ESET Mobile Security fungerar annorlunda på surfplattor.
Aktivera ESET Mobile Security

Om du har installerat ESET Mobile Security men behöver aktivera det, visa aktiveringsinstruktioner.

Lösning

Alternativa alternativ för nedladdning och installation

Visa alternativa sätt att ladda ner och installera ESET Mobile Security för Android:

1. Öppna Google Play-appen på din Android-enhet och sök efter ESET Mobile Security. Du kan också använda din dator för att besöka Google Play-butiken och trigga din produkt för att ladda ner till din enhet på distans. Alternativt kan du använda din Android-enhet för att skanna QR-koden nedan med hjälp av en kamera eller en QR-skanningsapp. Du kommer att omdirigeras till Google Play-appen.

2. Tryck på Installera.

Figur 1-1
  3. Vänta tills installationen är klar och tryck på Öppna.

Bild 1-2
  4. Bekräfta att rätt land är valt och tryck på Acceptera allt och fortsätt att godkänna slutanvändaravtalet och bekräfta sekretesspolicyn, och att tillåta ESET LiveGrid, specialerbjudanden, analyser och dataanvändning för marknadsföringsändamål. Tryck på Anpassa för att anpassa dina inställningar.

Bild 1-3

5. Tryck på Jag har redan en prenumeration. Alternativt kan du trycka på Fortsätt gratis och lägga till en prenumeration vid ett senare tillfälle.

Bild 1-4

6. Tryck på Använd ett ESET HOME-konto. Det är obligatoriskt att skapa ett ESET HOME-konto för att aktivera ESET Mobile Security. Om du har ett ESET HOME-konto följer du instruktionerna på skärmen för att logga in. Alternativt kan du trycka på Använd en aktiveringsnyckel.

Bild 1-5
  7. Tryck på Se fler alternativ för att visa alla alternativ för att logga in på ESET HOME.

• Tryck på Google för att logga in med ditt Google-konto som är anslutet till ditt ESET HOME-konto.
    • Tryck på Apple för att logga in med ditt Apple-ID som är anslutet till ditt ESET HOME-konto.
    • Tryck på E-post för att skapa ett ESET HOME-konto eller logga in direkt.
    • Tryck på QR-kod för att generera en QR-kod i ESET HOME och skanna den med din enhet för att ansluta den till ESET HOME.

Bild 1-6

Anslut till ESET HOME via ditt Google-konto
  1. Tryck på Google.

Bild 2-1
  2. Välj ditt Google-konto.

Bild
    2-2
  3. Om du redan har anslutit din ESET Mobile Security-prenumeration till ditt ESET HOME-konto trycker du på prenumerationen och sedan på Välj och fortsätt. Alternativt kan du välja Jag har en aktiveringsnyckel, skriva in aktiveringsnyckeln och trycka på Välj och fortsätt.

Bild 2-3
  4. Tryck på Aktivera skydd.
    Figur 2-4

5. Tryck på Starta skanning.

Figur 2-5

6. Tryck på Tillåt att skanna filer eller Skanna endast appar.

Bild 2-6
  7. Fortsätt till Tillåt åtkomstinställningar.

Anslut till ESET HOME via en QR-kod
ESET HOME-appen på en annan enhet

Det här alternativet kräver att du har installerat ESET HOME-appen på en annan enhet med en kamera.

Utför dessa steg på din enhet med ESET HOME-appen
  1. Öppna ESET HOME-appen på en annan enhet och logga in.

2. Tryck på menyikonen och tryck på Skanna en QR-kod.

Bild 3-1
  3. Tryck på Skanna en QR-kod.

Bild 3-2
Utför dessa steg på din ESET Mobile Security-enhet
  1. På den enhet där du installerar ESET Mobile Security trycker du på QR-kod för att generera en QR-kod.

Bild 3-3
  2. Använd din enhet med ESET HOME-appen för att skanna denna QR-kod från din ESET Mobile Security-enhet.

Bild 3-4
  3. Om du har en lämplig prenumeration i ESET HOME kan du använda den för att aktivera ESET Mobile Security. Välj prenumerationen och tryck på Välj och fortsätt.

Bild 3-5
  4. Tryck på Aktivera skydd.

Bild 3-6

5. Tryck på Starta skanning.
    Bild 3-7

6. Tryck på Tillåt att skanna filer eller Skanna endast appar.

Bild 3-8
  7. Fortsätt till Tillåt åtkomstinställningar.

Anslut direkt till ESET HOME-kontot
  1. Tryck på E-post.

Figur 4-1
  2. Skriv in din e-postadress och lösenordet för ditt ESET HOME-konto och tryck på Logga in. Om du inte har något ESET HOME-konto trycker du på Skapa konto. Du måste ha ett ESET HOME-konto för att kunna aktivera ESET Mobile Security.

Figur 4-2
  3. Om du redan har anslutit din ESET Mobile Security-prenumeration till ditt ESET HOME-konto trycker du på prenumerationen och trycker på Välj och fortsätt. Alternativt kan du välja Jag har en aktiveringsnyckel, skriva in aktiveringsnyckeln och trycka på Välj och fortsätt.

Figur 4-3
  4. Tryck på Aktivera skydd.

Figur 4-4
  5. Tryck på Starta skanning.

Bild 4-5

6. Tryck på Tillåt att skanna filer eller Skanna endast appar.

Bild 4-6
  7. Fortsätt till Tillåt åtkomstinställningar.

1. Nästa steg beror på vilken version av Android som finns på din enhet.

Android 10 och tidigare
    1. Granska informationen, tryck på Fortsätt på skärmen Tillåt åtkomst och tryck på Tillåt. Om du inte trycker på Tillåt kommer installationen inte att fortsätta. Om du får meddelandet "Screen overlay detected" måste du resolve the permissions settings issue för att stänga installationsguiden.

Bild 5-1
    2. Tryck på Starta första skanning.

Figur 5-2
    3. När installationen är klar visas statusen "Du är skyddad".

Om du har köpt en prenumeration, kan du aktivera premiumfunktionerna i ESET Mobile Security för Android när som helst.

Figur 5-3

Android 11 och senare
    1. Tryck på Fortsätt och tryck på reglaget bredvid Tillåt åtkomst för att hantera alla filer för att aktivera det.

Figur 6-1
    2. Tryck på Starta första skanning.

Figur 6-2
    3. När installationen är klar visas statusen "Du är skyddad".

Om du har köpt en prenumeration, kan du aktivera premiumfunktionerna i ESET Mobile Security för Android när som helst.

Bild 6-3