[KB2213] Overføre ESET-produktet mitt til en ny datamaskin eller enhet

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Utgave

• Overføre eller flytte ESET-produktet til en ny enhet

Løsning

1. Avinstaller all antivirusprogramvare som ikke er fra ESET på den nye datamaskinen eller enheten.

Du må avinstallere all antivirusprogramvare som er installert på maskinen du vil installere ESET på.

Når du har identifisert antivirusproduktet som er installert på den nye datamaskinen eller enheten (hvis det er installert), avinstallerer du det ved hjelp av et av avinstallasjonsprogrammene fra en av følgende Knowledgebase-artikler:

2. Installer ESET-produktet på den nye datamaskinen eller mobilenheten.

Klikk på lenken for ESET-produktet ditt for å se en Knowledgebase-artikkel med trinnvise instruksjoner:

3. Avinstaller ESET fra den gamle enheten.
    Den gamle enheten fungerer ikke

Hvis den gamle enheten ikke fungerer, kobler du enheten fra abonnementet via ESET HOME.

Klikk på lenken for ESET-produktet ditt for å se en Knowledgebase-artikkel med trinnvise instruksjoner: