[KB2505] Min computer har en virus - hvad skal jeg gøre?

Problem

• Du har mistanke om, at din computer er inficeret med en virus eller malware
  • Du er blevet bedt af ESET's tekniske support om at udføre indledende fejlfinding af malware

Løsning

Ingen internetforbindelse

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet på den inficerede computer, kan du gå ind på Ingen internetforbindelse på grund af malware.

1. Tag backup af alle vigtige eller værdifulde filer på din computer.

2. Udelukaktuelle trusler.

3. Hvis du har et ESET-produkt installeret, kør en computerscanning. Hvis du ikke har et ESET-produkt installeret, run the ESET Online Scanner (using default settings).

Efterlad detektioner i karantæne

Filer i karantæne vil ikke blive kørt på din computer igen, da de er gemt der i et inaktivt, krypteret format, der er nyttigt til analyse.

1. Hvis der opdages en trussel under scanningen i trin 3, udfør en Strict cleaning scan eller find det relevante malware removal tool at downloade.

2. Genstart din computer. Er alle systemproblemer løst?

• Ja: Processen er fuldført.
    • Nej: Gå til næste trin.
Fuldfør alle trin

Hvis trin 1-4 afhjalp de symptomer, du oplevede, men du ikke var i stand til at gennemføre et af ovenstående trin, anbefaler vi på det kraftigste, at du går tilbage og forsøger det pågældende trin igen.

1. Send en kopi af en Computer scan log og SysInspector log til ESET Technical Support.

Need Assistance in North America?

If you are a North American ESET customer and need assistance, view product documentation or visit helpus.eset.com to chat with a live technician.