[KB3189] Lösa moduluppdateringsfel i ESET Windows Home-produkter

OBS:

Den här sidan har översatts av en dator. Klicka på engelska under Språk på den här sidan för att se originaltexten. Om du tycker att något är oklart, kontakta din lokala support.

Problem

• Du kan inte aktivera din ESET-produkt efter att ha fått en automatisk uppgradering
  • Du får meddelandet "Allmänt kompileringsfel" efter att ha uppgraderat till en ny version av ESET Windows Home-produkten
  • Din ESET-produkt visar meddelandet "Uppdatering av moduler misslyckades" som visas nedan:

Lösning

Kontrollera att du har den senaste versionen av din ESET-produkt

Många av de problem som du kanske upplever med din ESET-produkt har lösts i den senaste versionen. Vi rekommenderar starkt att du uppgraderar till den senaste versionen.

Rensa uppdateringscachen

Video Tutorial

1. Kontrollera att din internetanslutning är aktiv genom att besöka ESET:s hemsida. Du måste ha en aktiv internetanslutning innan du kan ladda ner uppdateringar.

2. Öppna huvudprogramfönstret för din ESET Windows-produkt.

3. Tryck på F5 för att öppna Avancerade inställningar.

4. Klicka på Uppdatera → Rensa OK.

Rensa uppdateringscache är inte tillgängligt

Om knappen Rensa bredvid Rensa uppdateringscache inte är tillgänglig (knappen är inte tillgänglig) startar du om datorn och försöker uppdatera igen (innan du startar om, klicka här för att bokmärka den här artikeln). När datorn har startats om upprepar du steg 2-4. Clear bör nu vara aktivt.

Figur 1-1
  1. Starta om datorn.

2. Öppna huvudprogramfönstret och klicka på Uppdatera → Sök efter uppdateringar. Om problemet kvarstår, avinstallera och installera om din ESET-produkt.