[KB3189] Løs modulopdateringsfejl i ESET Home og Small Office-produkter til Windows

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

• Du kan ikke aktivere dit ESET-produkt efter at have modtaget en automatisk opgradering
  • Du modtager meddelelsen "General Compiler Error" efter opgradering til en ny version af ESET Home eller Small Office-produktet til Windows
  • Dit ESET-produkt viser meddelelsen "Opdatering af moduler mislykkedes" som vist nedenfor:

Løsning

Sørg for, at du har den nyeste version af dit ESET-produkt

Mange af de problemer, du måske oplever med dit ESET-produkt, er blevet løst i den nyeste version. Vi anbefaler stærkt, at du opgraderer til den nyeste version.

Ryd opdateringscachen

1. Kontrollér, at din internetforbindelse er aktiv, ved at besøge ESET's hjemmeside. Du skal have en aktiv internetforbindelse, før du kan downloade opdateringer.

2. Åbn hovedprogramvinduet for dit ESET Windows-produkt.

3. Tryk på F5-tasten for at åbne Avanceret opsætning.

4. Klik på Opdater → Ryd → OK.

Ryd opdateringscache er ikke tilgængelig

Hvis Clear-knappen ved siden af Clear update cache ikke er tilgængelig (knappen er ikke tilgængelig), skal du genstarte computeren og forsøge at opdatere igen (før du genstarter, klik her for at bogmærke denne artikel). Når din computer er genstartet, gentager du trin 2-4. Clear skulle nu være aktiv.

Figur 1-1
  1. Genstart din computer.

2. Åbn hovedprogramvinduet og klik på Opdater → Søg efter opdateringer. Hvis problemet fortsætter, skal du afinstallere og geninstallere dit ESET-produkt.