[KB3189] Løse feil ved moduloppdatering i ESET Home- og Small Office-produkter for Windows

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Problem

• Du klarer ikke å aktivere ESET-produktet etter å ha mottatt en automatisk oppgradering
  • Du får meldingen "Generell kompilatorfeil" etter at du har oppgradert til en ny versjon av ESET Home- eller Small Office-produktet for Windows
  • ESET-produktet viser meldingen "Moduloppdatering mislyktes" som vist nedenfor:

Løsning

Kontroller at du har den nyeste versjonen av ESET-produktet

Mange av problemene du opplever med ESET-produktet, er løst i den nyeste versjonen. Vi anbefaler på det sterkeste at du upgrade to the latest version.

Tøm oppdateringsbufferen

1. Kontroller at internettforbindelsen er aktiv ved å gå til ESETs hjemmeside. Du må ha en aktiv internettforbindelse før du kan laste ned oppdateringer.

2. Åpne hovedprogramvinduet for ESET Windows-produktet.

3. Trykk på F5-tasten for å åpne Avansert oppsett.

4. Klikk på Oppdater → Tøm OK.

Tøm oppdateringsbuffer er ikke tilgjengelig

Hvis Clear-knappen ved siden av Clear update cache ikke er tilgjengelig (knappen er utilgjengelig), starter du datamaskinen på nytt og forsøker å oppdatere på nytt (before you restart, click here to bookmark this article). Når datamaskinen har startet på nytt, gjentar du trinn 2-4. Clear skal nå være aktiv.

Figur 1-1
  1. Start datamaskinen på nytt.

2. Åpne hovedprogramvinduet og klikk på UpdateCheck for updates. Hvis problemet vedvarer, avinstaller og installer ESET-produktet på nytt.