[KB2476] Oppgrader ESET Home and Small Office-produktet for Windows til den nyeste versjonen

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Problem

Oppgradering mislykkes etter meldingen "Ny oppdatering tilgjengelig"

Du kan fortsatt oppgradere til den nyeste versjonen av ESET-produktet ditt hvis oppgradering mislykkes etter meldingen Ny oppdatering tilgjengelig i ESET Windows-produkter.

Hvis abonnementet ditt er utløpt, må du fornye det for å oppgradere.

Løsning

macOS-brukere: Oppgrader ESET Cyber Security eller ESET Cyber Security Pro til den nyeste versjonen.

Oppgradering av mikroprogramkomponentoppdateringer (uPCU)

Aktiver oppdateringer av programfunksjoner

Kontroller at du har aktivert oppdateringer av programfunksjoner i Avansert oppsett.

1. Trykk på F5 for å åpne Avansert oppsett.

2. Klikk på Oppdater, utvid ProfilerOppdateringer og kontroller at Programfunksjonsoppdateringer er aktivert. Klikk på OK.

Se bildet med instruksjoner

Figur 1-1

Micro Program Component Updates (uPCU) er den viktigste metoden for automatisk oppgradering av ESET-produktet til den nyeste versjonen. uPCU-oppgraderingen utføres etter en lang testperiode for å sikre funksjonalitet med alle mulige systemkonfigurasjoner.

Når produktoppgraderingen er klar, vises et varsel om anbefalt omstart av enheten i ESET-produktets hovedprogramvindu. Klikk på Start enheten på nytt. Etter omstarten blir produktet automatisk oppgradert til den nyeste versjonen.

Figur 1-2
uPCU-oppgradering når sluttbrukerlisensavtalen er endret

Hvis sluttbrukerlisensavtalen er endret for den nye ESET-produktversjonen, blir du bedt om å godta den før oppgraderingsprosessen. Klikk på Godta og oppdater nå. Enheten startes på nytt. Etter omstarten blir produktet oppgradert til den nyeste versjonen.

Figur 1-3

Hvis du har behov for å oppgradere til en nyere versjon umiddelbart etter at den er lansert, kan du oppgradere produktet manuelt eller oppgradere det via installasjon på stedet.

Manuell oppgradering

Se etter de nyeste produktoppdateringene for ESET Home eller Small Office for Windows.

Oppgradering via installasjon på stedet

Du kan laste ned den nyeste versjonen av ESET Home- eller Small Office-produktet for Windows og installere den over den forrige versjonen.