[KB2476] Päivitä ESET home and small office -tuotteesi Windowsille uusimpaan versioon

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

Päivitys epäonnistuu "Uusi päivitys saatavilla" -ilmoituksen jälkeen

Voit silti päivittää ESET-tuotteesi uusimpaan versioon, jos upgrade fails after New update available message in ESET Windows products.

Jos tilauksesi on päättynyt, uusi se päivittääksesi.

Ratkaisu

macOS-käyttäjät: Päivitä ESET Cyber Security tai ESET Cyber Security Pro uusimpaan versioon.

Mikroohjelmakomponenttien päivitykset (uPCU) päivitys

Ota sovellusominaisuuksien päivitykset käyttöön

Varmista, että olet ottanut sovellusominaisuuksien päivitykset käyttöön lisäasetuksissa.

1. Avaa Lisäasetukset painamalla F5-näppäintä.

2. Napsauta Päivitys, laajenna ProfiilitPäivitykset ja varmista, että Sovellusominaisuuksien päivitykset -vaihtoehto on käytössä. Napsauta OK.

Näytä kuva ohjeineen

Kuva 1-1

Micro Program Component Updates (uPCU) on tärkein menetelmä ESET-tuotteen automaattiseen päivittämiseen uusimpaan versioon. uPCU-päivitys annetaan pitkän testausjakson jälkeen, jotta voidaan varmistaa toimivuus kaikkien mahdollisten järjestelmäkokoonpanojen kanssa.

Kun tuotepäivitystä valmistellaan, ESET-tuotteen pääohjelmaikkunaan ilmestyy ilmoitus Laitteen uudelleenkäynnistystä suositellaan. Napsauta Käynnistä laite uudelleen. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen tuotteesi päivittyy automaattisesti uusimpaan versioon.

Kuva 1-2
uPCU-päivitys, kun loppukäyttäjän lisenssisopimusta on muutettu

Jos loppukäyttäjän lisenssisopimusta on muutettu uutta ESET-tuoteversiota varten, sinua pyydetään hyväksymään se ennen päivitysprosessia. Napsauta Accept & update now (Hyväksy ja päivitä nyt). Laitteesi käynnistyy uudelleen. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen tuotteesi päivitetään uusimpaan versioon.

Kuva 1-3

Jos haluat päivittää uudempaan versioon heti sen julkaisun jälkeen, päivitä tuote manuaalisesti tai päivitä se paikan päällä tapahtuvalla asennuksella.

Manuaalinen päivitys

Tarkista uusimmat ESET home or small office for Windows -tuotepäivitykset.

Päivitys paikan päällä tapahtuvan asennuksen kautta

Voit #@##publication_url id='1011' language='1' content='ladata ESET home tai small office -tuotteen uusimman version Windowsille ja asentaa sen edellisen version päälle' target='_blank'#@#.