[KB2861] Sain viestin, että ESETin asennus päättyi ennenaikaisesti

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

• Jos saat ilmoituksen "asennus päättyi ennenaikaisesti", kun päivität ESET Smart Securityyn tai ESET NOD32 Antivirus -ohjelmaan, katso ohjeet Knowledgebase-artikkelistamme
  • Asennus ei onnistu: "Rolling back action"
  • Base Filtering Engine puuttuu
Varmista, että Windows Data Execution Prevention (DEP) ei estä asennusta

Jos saat ilmoituksen "ESET Smart Securityn asennus päättyi ennenaikaisesti" heti, kun yrität suorittaa ESET-asennustiedoston latauskansiosta, tutustu aiheeseen liittyvään artikkeliin, ennen kuin yrität suorittaa alla olevat vaiheet.

Yksityiskohdat

Muita tähän ratkaisuun mahdollisesti liittyviä virheilmoituksia ovat muun muassa seuraavat:

• Käyttäjät voivat saada "ESET Personal -palomuurin alustaminen epäonnistui" -viestin
  • Käyttäjät voivat saada "Palveluja ei ole käynnistetty" -viestin
  • Käyttäjät voivat saada viestin "Virusskannerin alustaminen epäonnistui"

Haittaohjelma tai hyväksikäyttö, joka poistaa Base Filtering Engine -palvelun, suorittaa Windows-komennon (sc delete bfe), joka aiheuttaa Base Filtering Engine -palvelun katoamisen uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Tämä ei näytä olevan Win32/Sirefefiin liittyvä ongelma, vaan useisiin Rogue Antivirus -sovelluksiin liittyvä ongelma. Tämä on samanlaista kuin silloin, kun Rogue Antivirus suorittaa attrib-komennon piilottaakseen kaikki tiedostot.

Ratkaisu

1. Suorita ESETin asennuksenpoisto-ohjelma osittaisten asennusten poistamiseksi
  2. Poista kaikki olemassa olevat virustorjuntaratkaisut
  3. Suorita ESET SirefefCleaner -työkalu /r-kytkimellä perussuodatusmoottorin palauttamiseksi

I. Suorita ESETin asennuksenpoisto-apuohjelma osittaisten asennusten poistamiseksi

Suosittelemme, että suoritat ESETin asennuksenpoisto-apuohjelman vikasietotilassa verkkoyhteydellä poistat kaikki aiemmin asennettujen ESET-ohjelmien jäänteet tai epäonnistuneet osa-asennukset ennen kuin yrität asentaa uuden ESET-tuotteen. Kun olet poistanut kaikki aiemmat asennukset, yritä asentaa uusi ESET-tuotteesi uudelleen.

II. Poista kaikki olemassa olevat virustorjuntaratkaisut

ESET-tuotteiden onnistuneen asennuksen kannalta on tärkeää, että tietokoneeseen ei ole asennettu muita virustorjuntatuotteita. Tyypillinen asennuksen poisto* Windowsin poistotyökalun (Lisää/poista ohjelmat) avulla on usein riittämätön. Katso list of Uninstallers (poistotyökalut) for common Windows antivirus software, jos haluat apua aiemmin asennettujen ohjelmistojen poistamiseen. Jos et tiedä, onko järjestelmääsi asennettu virustorjuntatuote, suosittelemme, että käytät ESET A/V Removal -työkalua järjestelmän skannaamiseen tällaisten ohjelmien varalta

Jos ongelma ei ratkea, jatka alla olevaan osioon III.

III. Suorita ESET SirefefCleaner -työkalu /r-kytkimen avulla perussuodatusmoottorin palauttamiseksi

ESET SirefefCleaner -työkalu voi palauttaa Base Filtering Engine -suodatusmoottorin, kun se ajetaan /r-kytkimellä. Noudata alla olevia ohjeita, vaikka et epäilisi, että järjestelmäsi on saanut tartunnan:

1. Lataa ESETSirefefCleaner-työkalu

Napsauta Save (Tallenna ) -komentoa. Valitse kohdekansio, johon työkalu ladataan. Työkalu voidaan tallentaa myös automaattisesti Downloads-kansioon.

2. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla Windows-näppäintä + R.

3. Kirjoita C:\Users\%username%\Downloads\ESETSirefefCleaner.exe /r (jossa C on ensisijainen hakemistosi ja %username% on Windows-käyttäjätunnuksesi) ja napsauta OK.

Kuva 1-1

4. Napsauta Käyttäjätilien hallinnan kehotteessa Kyllä.

5. Hyväksy Sirefef Cleanerin käyttöoikeussopimus napsauttamalla Hyväksy.

6. Työkalu skannaa järjestelmäsi ja sulkeutuu automaattisesti, jos uhkia ei ole. Jos uhka löytyy, puhdista järjestelmä noudattamalla näytön ohjeita. Sinua saatetaan kehottaa käynnistämään tietokone manuaalisesti uudelleen työkalun suorituksen päätyttyä.

7. Asenna ESET-tuote tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen alla olevan tietopohja-artikkelin ohjeiden mukaisesti: