[KB2388] Aktivointiavaimeni ei toimi

Ratkaisu

Hanki aktivointiavain. Jos et tiedä tilausavainta, pyydä aktivointiavain sähköpostitse.

Käytä aktivointiavainta, joka on luotu sinulle ja lähetetty sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit rekisteröityessäsi/ostaessasi tilauksen.

• Esimerkki aktivointiavaimesta: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
  • Kopioi/liitä aktivointiavain aktivointinäytölle. Älä kopioi ylimääräisiä tyhjiä kohtia.

Jos et voi kopioida/liimata, kirjoita aktivointiavain täsmälleen niin kuin se on kirjoitettu:

• Aktivointiavaimessa olevat yhdysmerkit ovat välttämättömiä.
  • Aktivointiavain on kaksikymmentä merkkiä pitkä.
  • Iso "0" on numero nolla (0) ja pieni "o" on pieni o-kirjain.

Jos aktivointiavain ei vieläkään toimi: