[KB7806] Fejlslagen installation af ESET Management Agent (Windows)

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Udgave

Løsning

Mislykket lokal installation af ESET Management Agent

1. Hvis du kører ESET Live Installer fra en delt placering, skal du kopiere live installer-filen til den lokale disk og forsøge at installere igen.

2. Når du kører ESET Management Agent Live Installer, skal du højreklikke på den og vælge Kør som administrator i kontekstmenuen.

Mislykket push-installation (fjerninstallation) af ESET Management Agent

1. Kontrollér, at du har gennemført hvert trin i Remote installation requirements and checklist for ESET PROTECT and ESET PROTECT On-Prem.

2. Afinstaller alle andre antivirusprodukter, før du installerer ESET, og fjern alle filer, mapper og registreringsdatabasenøgler, der er efterladt af eventuelle tidligere antivirusprodukter.

3. Deaktiver Windows Firewall på serveren og klientarbejdsstationen. Efter installationen kan du genaktivere firewallen. Se instruktionerne for at deaktivere Windows Firewall.

4. Kontroller, at systemdrevet på målklientens arbejdsstationer har nok ledig diskplads til installationen.

5. Fjerndistribuering af ESET Management Agent.

6. Hvis du efter at have fulgt ovenstående trin ikke kan push-installere på grund af den samme fejlkode, create a preconfigured Agent Live Installer file and try to install it locally.

Push-afinstallation (fjerninstallation) af ESET Management Agent mislykkedes

Kontrollér, at du har inkluderet de nødvendige legitimationsoplysninger med din push uninstallation package.