[KB7806] ESET Management Agentin asennus epäonnistui (Windows)

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

Ratkaisu

ESET Management Agentin paikallinen asennus epäonnistui

1. Jos käytät ESET Live Installeria jaetusta sijainnista, kopioi live-asennustiedosto paikalliselle levylle ja yritä asennusta uudelleen.

2. Kun suoritat ESET Management Agent Live -asennusohjelman, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse kontekstivalikosta Suorita järjestelmänvalvojana.

ESET Management Agentin push-asennus (etäasennus) epäonnistui

1. Varmista, että olet suorittanut jokaisen vaiheen Etäasennuksen vaatimukset ja tarkistuslista ESET PROTECTille ja ESET PROTECT On-Premille.

2. Poista kaikki muut virustorjuntatuotteet ennen ESETin asentamista ja poista kaikki aiempien virustorjuntatuotteiden jättämät tiedostot, kansiot ja rekisteriavaimet.

3. Poista Windows-palomuuri käytöstä palvelimella ja asiakastyöasemalla. Asennuksen jälkeen voit ottaa palomuurin uudelleen käyttöön. Katso ohjeet Windowsin palomuurin poistamiseksi käytöstä.

4. Tarkista, että kohdeltavien asiakastyöasemien järjestelmäasemassa on riittävästi vapaata levytilaa asennusta varten.

5. ESET Management Agentin etäasennus.

6. Jos et pysty edellä esitettyjen vaiheiden noudattamisen jälkeen työntämään asennusta saman virhekoodin vuoksi, luo esikonfiguroitu Agent Live Installer -tiedosto ja yritä asentaa se paikallisesti.

ESET Management Agentin push-(etä)asennuksen poistaminen epäonnistui

Varmista, että olet sisällyttänyt tarvittavat valtuustiedot push uninstallation package.