[KB6063] ESET Beveiliging van Bankieren en Betalingen—Voorkomende fouten

Oplossing

• U ontvangt de melding "Beveiligde browser kan niet worden gestart " of u bent niet in staat om de website van de bank, gebruikersnaam of wachtwoord in te vullen zonder dat de toetsaanslagen verschillend zijn.

Oplossing: Schakel toetsaanslag encryptie software uit zoals, IBM Trusteer Rapport, Hitman Pro Alert, Web Companion, SpyShelter, KeyScrambler of Zemana AntiLogger. Als deze programma’s niet uitgeschakeld kunnen worden, zult u deze moeten verwijderen om het probleem op te lossen.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

• Beveiliging van Bankieren en Betalingen kan niet gestart worden na het updaten van Firefox van versie 47 naar versie 48.

Oplossing: Schoon de browser cache op. Voor instructies, kunt u het volgende kennisbank artikel bekijken: Hoe schoon ik mijn browser cache op.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Houd uw internet browser en uw ESET software up-to-date

Gebruik altijd de laatste versie vna uw internet browser en uw ESET product.