[KB5704] Hoe schakel ik veilig internetbankieren uit in ESET Smart Security Premium of ESET Internet Security?

Oplossing

1. Open uw ESET product: Hoe open ik mijn ESET product?
  2. Klik op instellingen  → Beveiligingshulpmiddelen.

Figuur 1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. Klik op de groene schuifknop naast “beveiliging van bankieren en betalen” voor opties om het te pauzeren of volledig uit te zetten.

Figuur 1-2
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. Selecteer de optie die u wilt hebben en klik op “toepassen”

Uitgeschakelde bescherming

Als u de bankierbeveiliging pauzeert of uitschakelt, zal de beveiligde browser niet openen wanneer u een bankpagina bezoekt. Terwijl deze bescherming uitstaat is uw data niet versleuteld en staat de driver om u te beschermen tegen keyloggers uit.