[KB6040] Voeg een website toe aan Beveiliging van Bankieren en Betalingen

Probleem

• Uw banksite geeft geen melding om de ESET Beveiliging van Bankieren en Betalingen te openen.
  • U wilt een website toevoegen aan de ESET Beveiliging van Bankieren en Betalingen.

Standaard worden de bekendste banken automatisch opgeroepen om de melding hieronder te geven, Wat u de mogelijkeid bied om door te gaan in de Beveiligde browser (en niet te vergeten, de toekomstige keuze):

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Oplossing

Als uw website niet op de vooraf gedefinieerde ESET Beveiliging van Bankieren en Betalingen lijst staat, kunt u deze handmatig toevoegen door de onderstaande stappen te volgen.

Video tutorial

1. Open uw Windows ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Klik op Instellingen → Beveiligingshulpmiddelen.

Figuur 1-2
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. Klik op het tandwiel naast Veilig internetbankieren.

Figuur 1-3
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. Klik op Toevoegen.
  5. Typ het webadres van de bank site die u beveiligt wilt openen in het Website domein veld.
  6. Selecteer de gewenste optie naast deze website openen met. In dit voorbeeld hebben we beveiligde browser gekozen, zodat wanneer we deze bank website openen, worden beschermd door de ESET Beveiliging van Bankieren en Betalingen.

7. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. De bank website die u hebt ingevoerd wordt zichtbaar in het venster Beveiligde websites. Klik op OK om het venster te sluiten.