[KB6408] De browser voor bank- en betalingsbescherming werkt niet

Probleem

Oplossing

Bank- en betalingsbescherming niet functioneel melding

Om de bank- en betalingsbescherming niet functioneel fouten op te lossen, volgt u de onderstaande stappen:

1. Schakel bank- en betalingsbescherming uit en start uw computer opnieuw op. Zorg ervoor dat dit artikel in uw browser is opgeslagen voordat u uw computer opnieuw opstart.
Klik voor instructies om de bank- en betalingsbescherming uit te schakelen en opnieuw in te schakelen.
  1. Klik op Instellingen → Beveiligingshulpmiddelen.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op het schuifje naast Veilig intenet bankieren. Kies voor Permanent uitschakelen uit het drop-down menu en klik op Toepassen.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Wanneer u klaar bent om de bank- en betalingsbescherming opnieuw in te schakelen, klikt u op Instellingen → Beveiligingshulpmiddelen en klikt u nogmaals op de schuifbalk om opnieuw in te schakelen.
  1. Schakel Bank- en betalingsbescherming opnieuw in en probeer een door een bank- en betalingsbescherming beschermd browservenster te starten. Als u nog steeds dezelfde foutmelding krijgt, gaat u verder met stap 3.

2. Herstel uw ESET-productinstallatie. Nadat uw computer opnieuw is opgestart, schakelt u de bank- en betalingsbescherming uit en vervolgens weer in.
Klik voor instructies om uw ESET-productinstallatie te herstellen
  1. Druk tegelijk de Windows toets + R in, typ Control in het lege veld en klik op OK. Klik op Verwijder een programma, selecteer uw ESET product en klik op Wijzigen

2. Klik op Volgende.

Figuur 1-3
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. Klik op Repareren.

Figuur 1-4
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. Klik nogmaals op Repareren om de procedure te starten.

Figuur 1-5
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Als het reparatieproces compleet is klikt u op Voltooien. Start hierna uw computer opnieuw op. Na het opnieuw opstarten zou uw probleem verholpen moeten zijn.

Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, probeert u een door een bank- en betalingsbescherming beveiligd browservenster te starten. Als u nog steeds dezelfde foutmelding krijgt, gaat u verder met stap 4.

1. Herinstalleer de ESET software.

2. Als het probleem nog steeds niet is opgelost, verwijderd u handmatig uw ESET product en installeert u daarna de software weer opnieuw.

"Beveiligde browser kon niet worden gestart" bericht of 0x847695d0 fout

Voor het oplossen van de beschermde browser kan niet worden gestart of 0x847695d0 fout, volg de onderstaande instructies:

1. Herstel uw ESET-productinstallatie.
Klik voor instructies om uw ESET-productinstallatie te herstellen
  1. Druk tegelijk de Windows toets + R in, typ Control in het lege veld en klik op OK. Klik op Verwijder een programma, selecteer uw ESET product en klik op Wijzigen

2. Klik op Volgende.

Figuur 2-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. Klik op Repareren.

Figuur 2-2
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. Klik nogmaals op Repareren om de procedure te starten.

Figuur 2-3
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Als het reparatieproces compleet is klikt u op Voltooien. Start hierna uw computer opnieuw op. Na het opnieuw opstarten zou uw probleem verholpen moeten zijn.
  1. Nadat uw computer opnieuw is opgestart, schakelt u de bank- en betalingsbescherming uit en vervolgens weer in.
Klik voor instructies om de bank- en betalingsbescherming uit te schakelen en opnieuw in te schakelen.
  1. Klik op Instellingen → Beveiligingshulpmiddelen.

Figuur 2-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op het schuifje naast Veilig intenet bankieren. Kies voor Permanent uitschakelen uit het drop-down menu en klik op Toepassen.

Figuur 2-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Wanneer u klaar bent om de bank- en betalingsbescherming opnieuw in te schakelen, klikt u op Instellingen → Beveiligingshulpmiddelen en klikt u nogmaals op de schuifbalk om opnieuw in te schakelen.
  1. Als het probleem nog steeds niet handmatig is opgelost, verwijdert u uw ESET-product en installeert u het product opnieuw.