[KB2769] Tiedostojen tai kansioiden sulkeminen pois skannauksesta ESET home and small office -tuotteissa Windowsille

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

• Joidenkin sähköpostipalvelimien, varmuuskopiointiohjelmistojen, pelisovellusten tai vastaavien tiedostotason skannaus aiheuttaa epänormaalia järjestelmäkäyttäytymistä
  • Jätä tietyt sovellukset tai kansiot pois reaaliaikaisesta tiedostojärjestelmän suojauksesta ja kaikesta skannaustoiminnasta (käynnistysskannaus, käytönaikainen skannaus ja tietokoneen [on-demand]-skannaus)
  • Prosessien poissulkeminen
  • Havaitsemisen poissulkeminen

Ratkaisu

Video Tutorial

Oletko Mac-käyttäjä?

Poissulkemiset saattavat heikentää laitteen suojausta

Suosittelemme sulkemaan pois vain välttämättömät tiedostot ja kansiot. Levyn osien sulkeminen pois skannauksesta voi heikentää laitteen suojausta.

1. Avaa ESET Windows -tuotteen pääohjelmaikkuna.

2. Avaa Lisäasetukset painamalla F5-näppäintä.

3. Napsauta Detection Engine (Tunnistusmoottori), laajenna Exclusions (Poissulkemiset ) ja napsauta Edit (Muokkaa ) Performance Exclusions (Suorituskyvyn poissulkemiset) -kohdan vieressä.

Kuva 1-1

1. Napsauta Lisää Selaa (...).
    Kuva 1-2
  1. Selaa hakemistopuun avulla tiedosto tai kansio, jonka haluat sulkea pois, valitse se ja napsauta Avaa.
    Kuva 1-3
  1. Tallenna poissulkeminen napsauttamalla OK OK.
Jokerimerkkien käyttäminen

Käytä jokerimerkkejä, kun haluat sulkea pois tietyn tiedostoryhmän. Käytä kysymysmerkkiä (?) yksittäisen merkin poissulkemiseen ja tähteä (*) merkkijonon poissulkemiseen. Suosittelemme, että jokerimerkkejä ei käytetä polun keskellä.

Lisätietoja jokerimerkkien käytöstä on ESET Online Help -ohjeen aiheessa Add or Edit performance exclusion.

Kuva 1-4

Jos sovelluksessa esiintyy edelleen ongelmia, sinun on ehkä suljettava sovellus verkkokäyttösuojauksen ulkopuolelle, jos se muodostaa yhteyden internetiin.

#@##publication_url id='732' language='1' content='Turvallisen verkkosivuston sulkeminen pois ESET home and small office products for Windows -ohjelman Web Access Protection -suojauksen piiristä' target='_blank'#@#.

Havaitsemisen poissulkeminen

Jos haluat lisätä poissulkemisen havaintonimen tai SHA1-tiedoston hashin avulla, käytä Detection Exclusions-ohjelmaa. Havaintotunnuksen nimen tai SHA-1-tiedoston hashin perusteella tapahtuva poissulkeminen aiheuttaa korkean turvallisuusriskin, ja sitä suositellaan vain edistyneille käyttäjille.