[KB5549] Problemen met Android 5.1.1, 6.0 en later

Oplossing

Vanwege recente wijzigingen in het Android-besturingssysteem door Google kunnen de volgende problemen optreden in ESET Mobile Security of ESET Endpoint Security:

• Gewijzigde wisopdracht: om de gegevensbeveiliging op Android 6-apparaten te waarborgen, is de wisopdracht gewijzigd om zich op dezelfde manier te gedragen als een verbeterde fabrieksreset.
  • Als u een actieve toepassing op uw apparaat hebt met rechten voor schermoverlay op uw Android 6-apparaat (Marshmallow), kunt u geen toestemming verlenen voor andere toepassingen, waaronder uw ESET-product. Als u machtigingen voor uw ESET-product wilt inschakelen, moet u de schermoverlayrechten voor de toepassing uitschakelen.
Toestemmingsinstellingen voor Android 6 (Marshmallow)

Als u het bericht 'Schermoverlay gedetecteerd' ontvangt nadat u machtigingen heeft verleend aan uw ESET Mobile Security voor Android, raadpleegt u ons Kennisbank artikel om het probleem op te lossen.