[KB6181] ESET Password Manager veel gestelde vragen

Probleem

• ESET Password Manager veelgestelde vragen en probleem oplossen.

Oplossing

ESET Password Manager is onderdeel van het ESET Smart Security Premium pakket. Het is een Password Manager die uw wachtwoorden en persoonlijke informatie beschermt. Het bevat ook een automatische invul optie die automatisch webformulieren snel en accuraat voor u invult.

Voor meer informatie over de ESET Password Manager kunt u terecht bij het ESET Password Manager Online Help pagina.

ESET Password Manager Veel gestelde vragen

1. Hoe zet ik de ESET Password Manager aan of hoe installeer ik deze?

Om de ESET Password Manager van ESET Smart Security Premium aan te zetten of te installeren, Bekijkt u Veveiligingshulpmiddelen inschakelen in ESET Smart Security Premium.

1. Welk besturingssysteem kan ik gebruiken met de ESET Password Manager?

ESET Password Manager is beschikbaar voor Windows (Vista en later) en macOS (OS X 10.8 en later). ESET Smart Security Premium klanten zullen een mail binnen krijgen voor de mobiele variant van de password manager (voor iOS en Android).

Download ESET Password Manager voor macOS
  1. Wordt Microsoft Edge ondersteund?

Nee, de ESET Password Manager onderteunt wel alle andere grote internet browsers waardoor u makkelijk al uw gegevens kunt importeren van de ene naar de andere browser.

2. Zal de ESET Password Manager blijven werken als mijn Premium licentie afloopt?

Deze zal blijven werken, alleen uw huidige wachtwoorden zullen naar alleen lezen gezet worden, en nieuwe gegevens zullen niet gesynchroniseerd worden met andere apparaten.

3. Wat als ik mijn hoofdwachtwoord vergeet?

Alleen u weet dit wachtwoord, ESET zal dit niet op onze servers opslaan of over het internet versturen, als u uw wachtwoord vergeet zullen wij dit niet nogmaals naar je toe kunnen sturen.

We raden je aan om af en toe een backup te maken van je wachtwoorden kluis, dit zorgt ervoor dat je zonder data verlies een nieuwe wachtwoord kluis kunt aanmaken, als u het hoofd wachtwoord voor uw huidige wachtwoord kluis bent vergeten. We raden u alleen wel aan om dit alleen maar op veilige locaties op te slaan, zoals bijvoorbeeld een USB stick die is beveiligd met ESET secure data.

Voor instructies hoe je een backup maakt voor je password store, zie Hoe importeer ik een wachtwoord kluis als ik het hoofdwachtwoord voor ESET Password manager ben vergeten?

4. Hoe activeer ik de Password Manager op een extra web browser?

Als u al op een web browser de Password Manager geïnstalleerd, geactiveerd en geïntegreerd heeft, kutn u de extensie toevoegen aan een andere web browser wanneer u wilt. Als u het net op een web browser geïnstalleerd heeft, dient u eerst de computer opnieuw op te starten, hierna kunt u Smart Security Premium openen, en naar Next, open ESET Smart Security Premium en navigeren naar instellingen → Beveiligingshulpmiddelen en klik op het tandwiel symbool → Open Password Manager → Menu → instellingen→ Ondersteunde browsers. Klik op installeren naast de web browsers die u wilt integreren met de ESET Password Manager.

Om de extensie toe te voegen in Google Chrome, kunt u klikken op installeren in Chrome, u zult dan doorgeleid worden naar een nieuw tabblad in Chrome, waar u de optie zult krijgen dit toe te voegen in de Browser.

Problemen oplossen

1. De ESET Password Manager browser extensie werkt niet (correct).

Dit kan opgelost worden door de onderstaande stappen te volgen:
  1. De ESET Password Manager browser extensie is nog steeds aanwezig na het verwijderen van de ESET Password Manager of ESET Smart Security Premium.

voor handleidingen van het verwijderen van de ESET Password Manager extensie, klik de link voor uw browser hier beneden:

1. Je krijgt de foutmelding "Onjuiste gegevens of wachtwoord opslag."

error 1001: Incorrect gebruikersnaam
    error 1006: Incorrect wachtwoord (V9)