[KB3404] Hoe voer ik de ESET LogCollector uit op MacOS?

Probleem

• Het is niet gelukt om een probleem met een van de volgende producten op te lossen:
    • ESET Cyber Security
    • ESET Cyber Security Pro
    • ESET Endpoint Antivirus
    • ESET Endpoint Security
  • ESET ondersteuning heeft u gevraagd om de resultaten van de ESET Log Collector op uw Mac computer.

Oplossing

Wanneer u problemen heeft met uw ESET product kan het zijn dat de ESET ondersteuning u vraagt om de ESET LogCollector uit te voeren. Deze verzamelt informatie over uw systeem waarmee de ESET ondersteuning een beter beeld krijgt over uw systeem. Met deze informatie kunnen zij u beter van dienst zijn. Om de ESET LogCollector uit te voeren volgt u de onderstaande stappen:

1.  Download de ESET LogCollector door op de onderstaande link te klikken. Sla het bestand op.

ESET LogCollector

2. Dubbel klik op het eset_logcollector.dmg bestand om deze uit te voeren

3. Dubbel klik op het LogCollector-icoon

4. Het kan voorkomen dat u een verzoek krijgt op een applicatie te openen welke van het internet afkomstig is. Klik dan op 'Openen' of 'Toestaan'
  5. Klik op 'Continue' of 'Doorgaan'

6. Klik op het tandwiel-icoon om de geavanceerde instellingen te openen.

7. Selecteer de door de ESET klantenservice aangegeven modules en klik op 'Done'
  8. Klik op 'Replication START' wanneer u klaar bent op het probleem na te bootsen.

9. Voer de stappen uit welke uw probleem veroorzaken. Wanneer u deze stappen heeft opgerond klikt u op 'Replication STOP'

10. Als u succesvol het probleem heeft kunnen nabootsen klik dan op 'Yes'. Als het probleem zich niet heeft voorgedaan, klik op 'No' en begin opnieuw vanaf stap 8.

11. Klik op 'Collect' om het logbestand aan te maken. Het kan zijn dat uw wachtwoord zal worden gevraagd tijdens dit proces, geef deze in en klik op 'ok'

12. De ESET LogCollector maakt nu een bestand aan met de naam Customer_info.zip op uw bureablad. Klik op 'Continue'

13. Verzend het Customer_info.zip  op de manier welke door de ESET Klantenservice is voorzien. U heeft een bestaand ticket nodig om deze bestanden te verzenden.