[KB2213] Overfør mit ESET-produkt til en ny computer eller enhed

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

• Overfør eller flyt dit ESET-produkt til en ny enhed

Løsning

1. Afinstaller al antivirussoftware, der ikke er fra ESET, på din nye computer eller enhed.

Du skal afinstallere al antivirussoftware, der i øjeblikket er installeret på den maskine, du vil installere ESET på.

Når du har identificeret det antivirusprodukt, der er installeret på din nye computer eller enhed (hvis der er noget), skal du afinstallere det ved hjælp af et af afinstallationsprogrammerne fra en af følgende Knowledgebase-artikler:

2. Installer dit ESET-produkt på din nye computer eller mobile enhed.

Klik på linket til dit ESET-produkt for at se en Knowledgebase-artikel med trin-for-trin-instruktioner:

3. Afinstaller ESET fra din gamle enhed.
    Din gamle enhed virker ikke

Hvis din gamle enhed ikke virker, skal du afbryde forbindelsen mellem enheden og dit abonnement via ESET HOME.

Klik på linket til dit ESET-produkt for at se en Knowledgebase-artikel med trinvise instruktioner: