[KB3126] Deaktiver SSL/TLS-filtrering i ESET Windows Home-produktene

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Problem

• HTTPS-nettsteder lastes ikke inn, eller du får feilmeldingen "Tilkoblingen er ikke klarert" når du bruker nettleseren med ESET-produkter
  • Nettsteder med SSL-sertifikater er ikke tilgjengelige
  • Du får feilmeldingen: "sec_error_reused_issuer_and_serial" (sec_error_reused_issuer_and_serial)
  • Root-sertifikatet er ikke importert korrekt
  • Deaktiver og aktiver SSL/TLS på nytt
  • Deaktiver SSL/TLS midlertidig

Løsning

Deaktiver og aktiver SSL/TLS på nytt

I noen tilfeller importeres ikke rotsertifikatet riktig under installasjonen av ESET-sikkerhetsprodukter. Dette problemet løses ofte ved å deaktivere og deretter aktivere SSL-protokollfiltrering på nytt.

1. Åpne hovedprogramvinduet for ESET Windows Home-produktet.

2. Trykk på F5-tasten for å åpne Avansert oppsett.

3. Klikk på Protections, utvid SSL/TLS, klikk på bryteren ved siden av Enable SSL/TLS for å deaktivere den, og klikk på OK.

Figur 1-1
  4. Trykk på F5-tasten for å åpne Avansert oppsett.

5. Klikk på Protections, utvid SSL/TLS, klikk på bryteren ved siden av Enable SSL/TLS for å aktivere den igjen og klikk på OK.

Figur 1-2
  6. Start datamaskinen på nytt.

Du skal nå kunne åpne nettsider som bruker SSL-sertifikater uten problemer. Hvis problemet vedvarer, kan du midlertidig deaktivere SSL-protokollfiltrering for å fortsette å surfe uten avbrudd.

Deaktiver SSL/TLS midlertidig

Potensiell sikkerhetsrisiko

Bruk bare denne prosedyren hvis du får beskjed om det av ESETs tekniske støtte.

Deaktivering av SSL-skanning fjerner et sikkerhetslag i ESET Windows Home-produktene og kan utsette systemet for sikkerhetsrisiko.

1. Åpne hovedprogramvinduet for ESET Windows Home-produktet.

2. Trykk på F5-tasten for å åpne Avansert oppsett.

3. Klikk på Protections, utvid SSL/TLS, klikk på bryteren ved siden av Enable SSL/TLS for å deaktivere det, og klikk på OK.

Figur 2-1

Du skal nå kunne åpne nettsider som bruker SSL/TLS-sertifikater uten problemer. Husk å aktivere SSL/TLS-filtreringen på nytt så snart som mulig.

Need further assistance? Contact ESET Technical Support.