[KB3126] Deaktiver SSL/TLS-filtrering i ESET Windows Home-produkter

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

• HTTPS-websteder kan ikke indlæses, eller du modtager fejlmeddelelsen "Forbindelsen er ikke betroet", når du bruger din webbrowser med ESET-produkter
  • Hjemmesider med SSL-certifikater er ikke tilgængelige
  • Du modtager fejlmeddelelsen: "sec_error_reused_issuer_and_serial" (sec_fejl_genbrugt_udsteder_og_serie)
  • Rodcertifikatet er ikke importeret korrekt
  • Deaktiver og genaktiver SSL/TLS
  • Deaktiver SSL/TLS midlertidigt

Løsning

Deaktiver og genaktiver SSL/TLS

I nogle tilfælde bliver rodcertifikatet ikke importeret korrekt under installationen af ESET-sikkerhedsprodukter. Dette problem løses ofte ved at deaktivere og derefter genaktivere SSL-protokolfiltrering.

1. Åbn hovedprogramvinduet for dit ESET Windows-hjemmeprodukt.

2. Tryk på F5-tasten for at åbne Avanceret opsætning.

3. Klik på Protections, udvid SSL/TLS, klik på knappen ved siden af Enable SSL/TLS for at deaktivere det, og klik på OK.

Figur 1-1
  4. Tryk på F5-tasten for at få adgang til Avanceret opsætning.

5. Klik på Protections, udvid SSL/TLS, klik på knappen ved siden af Enable SSL/TLS for at genaktivere den, og klik på OK.

Figur 1-2
  6. Genstart din computer.

Du skulle nu kunne få adgang til websider, der bruger SSL-certifikater uden forstyrrelser. Hvis problemet fortsætter, kan du midlertidigt deaktivere SSL-protokolfiltrering for at fortsætte med at browse uden afbrydelser.

Midlertidig deaktivering af SSL/TLS

Potentiel sikkerhedsrisiko

Brug kun denne procedure, hvis du bliver instrueret af ESET's tekniske support.

Deaktivering af SSL-scanning fjerner et lag af sikkerhed, der leveres af ESET Windows Home-produkter, og kan udsætte dit system for sikkerhedsrisici.

1. Åbn hovedprogramvinduet for dit ESET Windows Home-produkt.

2. Tryk på F5-tasten for at åbne Avanceret opsætning.

3. Klik på Protections, udvid SSL/TLS, klik på knappen ved siden af Enable SSL/TLS for at deaktivere det, og klik på OK.

Figur 2-1

Du skulle nu kunne få adgang til websider, der bruger SSL/TLS-certifikater uden forstyrrelser. Glem ikke at genaktivere SSL/TLS-filtreringen så hurtigt som muligt.