[KB7830] Lataa ja asenna ESET Management Agent ESETin verkkosivustolta

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

Required user permissions

This article assumes that you have the appropriate access rights and permissions to perform the tasks below.

If you use the default Administrator user or are unable to perform the tasks below (the option is unavailable), create a second administrator user with all access rights.

• Asenna ESET Management Agent kaikkiin asiakastietokoneisiin, joissa on ESET PROTECT On-Prem -komponentteja tai ESET Endpoint -tuotteita
  • Helpottaa asiakastietokoneiden ja muiden ESET PROTECT On-Prem -komponenttien, kuten ESET PROTECT Serverin, välistä viestintää

Ratkaisu

Linux-käyttäjät: Katso online-ohjeen aihe agentin asentamisesta Linuxiin

1. Siirry asiakastyöasemalla ESET PROTECT Standalone -asentajien lataussivulle.

2. Valitse Configure download (Määritä lataus ) -osiossa alla olevat tiedot ja napsauta sitten Download (Lataa).

• ESET PROTECT -komponentti: Valitse agentti
    • Käyttöjärjestelmä ja Bitness: Valitse asiakkaan käyttöjärjestelmä
ESET Management Agentin tuetut käyttöjärjestelmät

Joitakin vanhempia käyttöjärjestelmiä ei ehkä tueta ESET Management Agentin uusimmalla versiolla.

Katso related article, jos haluat tietoa siitä, miten voit ladata ESET Management Agentin aikaisemman version.

Kuva 1-1
  1. Kaksoisnapsauta ladattua .msi-tiedostoa ja jatka ohjatun asennuksen aloittamista valitsemalla Next .

Kuva 1-2
  2. Valitse Hyväksyn käyttöoikeussopimuksen ehdot ja napsauta Seuraava.

Kuva 1-3
  3. Hyväksy kaatumisraporttien ja telemetriatietojen lähettäminen ESETille valitsemalla Next. Jos et hyväksy, poista valintaruudun valinta Participate in product improvement program (Osallistu tuotteen parannusohjelmaan) -kohdan vieressä.

Kuva 1-4
  1. Määritä ESET PROTECT Server -palvelimen palvelinhosti (nimi tai IP-osoite) ja palvelinportti (oletusarvoisesti palvelinportti on 2222). Jos käytät eri porttia, korvaa oletusportti mukautetulla porttinumerolla. Jos käytät välityspalvelinta Agentti-Palvelin-yhteyttä varten, voit määrittää tämän yhteyden, kun olet valinnut Käytä välityspalvelinta-valintaruudun.

Kuva 1-5
  2. Valitse haluamasi asennustyyppi:

Palvelinavusteinen asennus
Älä käytä kaksitekijätodennuksen käyttäjää

Palvelinavusteisessa asennuksessa ei voi käyttää käyttäjää, jolla on kaksivaiheinen todennus.

Jos haluat asentaa ESET Management agentin tietokoneeseen, jossa on käyttäjä, jolla on kaksivaiheinen todennus, salli palvelinavusteinen asennus toiselle käyttäjälle ja varmista, että käyttäjällä on seuraavat oikeudet:

• Käyttöoikeus palvelimen vertaisvarmenteen allekirjoittaneelle varmentajalle ja Käyttöoikeus vähintään yhdelle vertaisvarmenteelle. Jos tällaista varmennetta ei ole, käyttäjä tarvitsee Kirjoita-oikeudet uuden varmenteen luomiseen.
  • Kirjoitusoikeus sille staattiselle ryhmälle, johon käyttäjä haluaa lisätä tietokoneen.

Lisätietoja on Online Help -aiheessa.

Asiakastietokoneen on pystyttävä kommunikoimaan ESET PROTECT Serverin kanssa verkon kautta.

1. Valitse Palvelinavusteinen asennus ja napsauta Seuraava.

Kuva 1-6
  2. Kirjoita käyttäjätunnus ja salasana, joita käytetään ESET PROTECT Web Console -verkkokonsolin käyttämiseen, jotta agentti voi ladata päivityksiä ja uusia varmenteita. Jos haluat kirjautua toimialueen käyttäjänä, valitse Log Into Domain (Kirjaudu toimialueeseen) -valintaruutu. Valitse Seuraava ja hyväksy palvelinvarmenne valitsemalla sitten Kyllä.

Kuva 1-7
  3. Valitse Älä luo tietokonetta (tietokone luodaan automaattisesti ensimmäisen yhteyden aikana) tai Valitse mukautettu staattinen ryhmä. Jos valitset Choose custom static group (Valitse mukautettu staattinen ryhmä ), voit valita ESET PROTECTin olemassa olevien staattisten ryhmien luettelosta. Tietokone lisätään valitsemaasi ryhmään. Napsauta Choose custom static group (Valitse mukautettu staattinen ryhmä ) -painiketta ja valitse avattavan valikon avulla asiakastietokoneelle sopiva staattinen ryhmä.

Kuva 1-8

Offline-asennus

Asiakastietokone ei pysty kommunikoimaan ESET PROTECT Serverin kanssa. Varmista ennen offline-asennuksen suorittamista, että sinulla on agenttivarmenne käytettävissä kohteena olevassa asiakastietokoneessa.

Oletusvarmenteet

Asennuksen aikana luodut vertaisvarmenteet ja varmentaja sisältyvät oletusarvoisesti Static Group All -ryhmään.

1. Valitse Offline-asennus ja napsauta Seuraava.

Kuva 1-9
  2. #@##placeholder id='1499' language='1'#@# Valitse Lisää Vertaisvarmenteet. Valitse varmenne, jota haluat käyttää tässä asennuksessa, ja napsauta Vie. Siirrä viety varmenne asiakastietokoneeseen käyttämällä siirrettävää tietovälinettä tai muuta valitsemaasi menetelmää.

Kuva 1-10
  3. Napsauta LisääVarmentajat. Valitse varmentaja ja napsauta Vie julkinen avain. Siirrä viety varmentaja asiakastietokoneeseen.

Kuva 1-11
  4. Napsauta ohjatussa agentin asennusohjelmassa Browse (Selaa ) Peer certificate (Vertaisvarmenne) -kohdan vieressä. Siirry sen varmenteen kohdalle, jota haluat käyttää tässä asennuksessa, ja valitse Avaa. Lisää varmentaja samalla tavalla. Napsauta Next (Seuraava).

Kuva 1-12

1. Suorita asennus loppuun noudattamalla näytön ohjeita. Voit tarkistaa, että agentti toimii oikein, tarkistamalla tilalokin, joka sijaitsee osoitteessa: C:\ProgramData\ESET\RemoteAdministrator\Agent\EraAgentApplicationData\Logs\status.html.

Virhe 1603 ESET Management Agentin asennuksen yhteydessä

Joidenkin ESET Management Agentin asennusten aikana tulee näkyviin ilmoitus Virhekoodi 1603 - Asennus päättyi ennenaikaisesti. Ratkaise tämä virhe seuraavien vianmääritysvaiheiden avulla:

• Jos suoritat asennusohjelman jaetusta sijainnista, kopioi live-asennusohjelman tiedosto paikalliselle levylle ja yritä asennusta uudelleen.
    • Kun suoritat asennusohjelman, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse kontekstivalikosta Suorita järjestelmänvalvojana.

Jos suoritat uuden ESET PROTECT On-Prem -ohjelman asennuksen, jatka osoitteessa deploy ESET endpoint products to your client computers.