[KB7830] Download og installer ESET Management Agent fra ESET's hjemmeside

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Udgave

Required user permissions

This article assumes that you have the appropriate access rights and permissions to perform the tasks below.

If you use the default Administrator user or are unable to perform the tasks below (the option is unavailable), create a second administrator user with all access rights.

• Installer ESET Management Agent på alle klientcomputere med ESET PROTECT On-Prem-komponenter eller ESET Endpoint-produkter
  • Gør det lettere at kommunikere mellem klientcomputere og andre ESET PROTECT On-Prem-komponenter såsom ESET PROTECT Server

Løsning

Linux-brugere: Se Online Help-emnet om agentinstallation på Linux

1. På klientarbejdsstationen skal du gå til downloadsiden for ESET PROTECT Standalone-installationsprogrammer.

2. I afsnittet Konfigurer download skal du vælge nedenstående oplysninger og derefter klikke på Download.

• ESET PROTECT-komponent: Vælg agent
    • Operativsystem og Bitness: Vælg operativsystemet på klienten
Understøttede operativsystemer til ESET Management Agent

Nogle ældre operativsystemer understøttes muligvis ikke med den nyeste version af ESET Management Agent.

Se vores related article for oplysninger om, hvordan du downloader en tidligere version af ESET Management Agent.

Figur 1-1
  1. Dobbeltklik på den downloadede .msi-fil, og klik på Næste for at fortsætte til installationsguiden.

Figur 1-2
  2. Vælg Jeg accepterer betingelserne i licensaftalen, og klik på Næste.

Figur 1-3
  3. Klik på Næste for at acceptere at sende nedbrudsrapporter og telemetridata til ESET. Hvis du ikke accepterer, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Participate in product improvement program.

Figur 1-4
  1. Angiv serverværten (navn eller IP-adresse) og serverporten på din ESET PROTECT-server (standardserverporten er 2222). Hvis du bruger en anden port, skal du erstatte standardporten med dit brugerdefinerede portnummer. Hvis du bruger en proxy til Agent-Server-forbindelsen, kan du konfigurere denne forbindelse, når du har markeret afkrydsningsfeltet Brug proxy.

Figur 1-5
  2. Vælg den type installation, du ønsker at udføre:

Server-assisteret installation
Brug ikke en bruger med to-faktor-godkendelse

Du kan ikke bruge en bruger med to-faktor-godkendelse til serverassisterede installationer.

Hvis du vil installere ESET Management agent på en computer med en bruger med tofaktorgodkendelse, skal du tillade serverassisteret installation af en anden bruger og sørge for, at brugeren har følgende tilladelser:

• Brugstilladelse til den certificeringsmyndighed, der har underskrevet serverens peer-certifikat, og Brugstilladelse til mindst ét peer-certifikat. Hvis der ikke findes et sådant certifikat, skal brugeren have skrivetilladelse til at oprette et nyt.
  • Skrivetilladelse til den statiske gruppe, hvor brugeren ønsker at tilføje computeren.

Se emnet Onlinehjælp for at få flere oplysninger.

Din klientcomputer skal kunne kommunikere med ESET PROTECT Server over netværket.

1. Vælg Serverassisteret installation , og klik på Næste.

Figur 1-6
  2. Indtast det brugernavn og den adgangskode, der bruges til at få adgang til din ESET PROTECT Web Console, så agenten kan downloade opdateringer og nye certifikater. Hvis du vil logge på som domænebruger, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Log på domæne. Klik på Næste, og klik derefter på Ja for at acceptere servercertifikatet.

Figur 1-7
  3. Vælg Opret ikke computer (computeren oprettes automatisk under den første forbindelse) eller Vælg brugerdefineret statisk gruppe. Hvis du klikker på Vælg bruger defineret statisk gruppe, kan du vælge fra en liste over eksisterende statiske grupper i ESET PROTECT. Computeren vil blive tilføjet til den gruppe, du har valgt. Klik på Vælg brugerdefineret statisk gruppe, og brug rullemenuen til at vælge den passende statiske gruppe til klientcomputeren.

Figur 1-8

Offline-installation

Din klientcomputer kan ikke kommunikere med ESET PROTECT-serveren. Før du udfører en offlineinstallation, skal du kontrollere, at du har agentcertifikatet tilgængeligt på den pågældende klientcomputer.

Standardcertifikater

Peer-certifikater og certificeringsmyndighed, der oprettes under installationen, er som standard indeholdt i den statiske gruppe Alle.

1. Vælg Offline-installation , og klik på Næste.

Figur 1-9
  2. Open ESET PROTECT On-Prem in your web browser and log in.
    Klik på Mere Peer-certifikater. Vælg det certifikat, du vil bruge til denne installation, og klik på Eksporter. Overfør det eksporterede certifikat til klientcomputeren ved hjælp af et flytbart medie eller en anden metode efter eget valg.

Figur 1-10
  3. Klik på MereCertificeringsmyndigheder. Vælg certificeringsmyndigheden, og klik på Eksporter offentlig nøgle. Overfør den eksporterede CA til klientcomputeren.

Figur 1-11
  4. Klik på Browse ved siden af Peer certificate i guiden Agent Setup Wizard. Naviger til det certifikat, du vil bruge til denne installation, og klik på Åbn. Tilføj certificeringsmyndigheden på samme måde. Klik på Næste.

Figur 1-12

1. Følg trinene på skærmen for at fuldføre installationen. For at kontrollere, at agenten fungerer korrekt, skal du tjekke statusloggen, der findes på: C:\ProgramData\ESET\RemoteAdministrator\Agent\EraAgentApplicationData\Logs\status.html.

Fejl 1603 ved installation af ESET Management Agent

Under nogle installationer af ESET Management Agent vises meddelelsen Error code 1603 - Installation ended prematurely. Brug følgende fejlfindingstrin til at løse denne fejl:

• Hvis du kører installationsprogrammet fra en delt placering, skal du kopiere live-installationsfilen til den lokale disk og forsøge at installere igen.
    • Når du kører installationsprogrammet, skal du højreklikke på det og vælge Kør som administrator i kontekstmenuen.

Hvis du udfører en ny installation af ESET PROTECT On-Prem, skal du fortsætte til deploy ESET endpoint products to your client computers.