[KB3749] Päivitä Windows 10:een, kun ESET-päätepistetuote on asennettu

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

Ratkaisu

Kotikäyttäjät: Päivitä Windows 10:een ESETin Windows-kotituotteen ollessa asennettuna.

Päivitä uusimpaan versioon ESETin päätelaitetuotteista

Windows 10 -tuki

Kaikki tällä hetkellä tuetut ESET-päätepistetuotteiden versiot tukevat Windows 10:tä.

Täydellinen luettelo tuetuista tuotteista ja tukitason määritelmistä on ESETin yritystuotteiden käyttöiän päättymiskäytännössä.

Suosittelemme vahvasti, että päivität ESET-tuotteesi uusimpaan versioon ennen Windows 10:een päivittämistä. ESET-päätepistetuotteesi päivittäminen ennen Windows 10:een päivittämistä auttaa varmistamaan, että se on yhteensopiva Windows 10:n kanssa, sekä säilyttämään ESET-tuotteen asetukset ja lisenssitiedot ennallaan.

1. #@##publication_url id='890' target='_blank' content='Klikkaa tästä saadaksesi ohjeet tuoteversiosi tarkistamiseen' focus=''#@#.

2. Päivitä ESET-päätepistetuotteesi uusimpaan versioon.

ESET-loppupistetuotteiden yhteensopivuus Windows 10:n kanssa

Tuote Yhteensopiva Windows 10:n kanssa Asetukset*
ESET Endpoint Security / ESET Endpoint Antivirus 7.3 - 11.x Kyllä, voit päivittää Windows 10:een nyt. Katso päivitysskenaario 1 alla. Kyllä
ESET Endpoint Security / ESET Endpoint Antivirus 6.5.2132.x - 6.6.x saakka
ESET Business -tuotetta ei enää tueta

Nämä ESET Endpoint -tuotteiden versiot ovat tällä hetkellä End of Life -tilassa, eikä niitä enää tueta.

Täydellinen luettelo tuetuista tuotteista ja tukitason määritelmistä on ESETin yritystuotteiden End of Life -käytännössä.

Päivitä ESETin yritystuotteet

Kyllä, voit päivittää Windows 10:een, mutta uusin mahdollinen Windows 10 -versio on versio 1909 (tai 19H2). Katso päivitysskenaario 2 alla. Kyllä
Kaikki aiemmat versiot
ESET business -tuotetta ei enää tueta

Nämä ESET-loppupistetuotteiden versiot ovat tällä hetkellä End of Life -tilassa, eikä niitä enää tueta.

Täydellinen luettelo tuetuista tuotteista ja tukitason määritelmistä on ESETin yritystuotteiden End of Life -käytännössä.

Päivitä ESETin yritystuotteet

Ei, katso päivitysskenaario 3 alla. Kyllä

* Asetukset ja lisenssitiedot säilytetään

Windows 10 Education -käyttäjät

ESET-tuotteiden aiempia versioita ei voi siirtää Windows 10 Education -rakennukseen.

Suosittelemme asentamaan ESET-tuotteen uusimman version Windows 10 Education -päivityksen jälkeen.

Päivitysskenaariot

1. Minulla on versio 7.3 - 11.x ESET Endpoint Security / ESET Endpoint Antivirus -ohjelmista ja haluan päivittää Windows 10:een - mitä minun pitäisi tehdä?
    ESET Endpoint -tuotteita 8.0 ja aikaisempia ei enää tueta. Suosittelemme, että päivität ESET-tuotteesi uusimpaan versioon ja varmistat, että käytät viimeisimpiä tunnistusmoottoripäivityksiä, ennen kuin päivität Windows 10:een.
    Voit päivittää Windows 10:een, kun ESET-tuotteesi on asennettuna. Kaikki asetukset ja lisenssitiedot säilyvät.

2. Minulla on ESET Endpoint Security / ESET Endpoint Antivirus -ohjelman versio 6.5.2132.x - 6.6.x ja haluan päivittää Windows 10:een - mitä minun pitäisi tehdä?
    ESET Endpoint -tuotteita 8.0 ja aikaisempia versioita ei enää tueta. Suosittelemme, että päivität ESET-tuotteesi uusimpaan versioon ja varmistat, että käytät viimeisimpiä tunnistusmoottoripäivityksiä, ennen kuin päivität Windows 10:een.
    Windows 10 20H1 ei ole enää tuettu, mutta voit kuitenkin päivittää Windows 10:een Windows 10:n rakenneversiolla 1909 asti.
  3. Minulla on tuoteversio, jota ei ole hyväksytty päivitystä varten Windows 10:een. Haluan silti päivittää Windows 10:een - mitä minun pitäisi tehdä?
    Näitä ESETin päätelaitteiden tuoteversioita ei enää tueta. Suosittelemme, että päivität ESET-tuotteesi uusimpaan versioon ja varmistat, että käytät viimeisimpiä havaintomoottoripäivityksiä, ennen kuin päivität Windows 10:een. Sinua kehotetaan päivittämään ESET-tuotteesi uusimpaan versioon, kun päivität Windows 10:een.

Napsauta OK, niin sinut ohjataan verkkosivulle, josta voit ladata ESET-tuotteesi uusimman version. Kaikki asetukset ja lisenssitiedot siirretään automaattisesti. Jos päivitysprosessin aikana ilmenee ongelmia, ota yhteyttä ESETin tekniseen tukeen.

Kuva 1-1

Tunnetut ongelmat

Katso known issues with ESET products and Windows 10.