[KB3749] Opgradering til Windows 10 med ESET endpoint-produkt installeret

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

Løsning

Private brugere: Opgrader til Windows 10 med dit ESET Windows-hjemmeprodukt installeret.

Opgrader til den nyeste version af ESET's endpoint-produkter

Understøttelse af Windows 10

Alle aktuelt understøttede versioner af ESET endpoint-produkter understøtter Windows 10.

Du kan se en komplet liste over understøttede produkter og definitioner af supportniveauer i ESET's End of Life-politik for forretningsprodukter.

Vi anbefaler kraftigt, at du opgraderer til den nyeste version af dit ESET-produkt, før du opgraderer til Windows 10. Hvis du opgraderer dit ESET endpoint-produkt, før du opgraderer til Windows 10, sikrer du, at det er kompatibelt med Windows 10, og at dine ESET-produktindstillinger og licensoplysninger forbliver intakte.

1. Klik her for at få instruktioner til at tjekke din produktversion.

2. Opgrader dit ESET endpoint-produkt til den nyeste version.

ESET endpoint-produkters kompatibilitet med Windows 10

Produkt Kompatibel med Windows 10 Indstillinger*
ESET Endpoint Security / ESET Endpoint Antivirus 7.3 - 11.x Ja, du kan opgradere til Windows 10 nu. Se opgraderingsscenarie 1 nedenfor. Ja, du kan
ESET Endpoint Security / ESET Endpoint Antivirus 6.5.2132.x op til 6.6.x
ESET business-produkt understøttes ikke længere

Disse versioner af ESET endpoint-produkter er i øjeblikket i End of Life-status og understøttes ikke længere.

Du kan finde en komplet liste over understøttede produkter og supportniveaudefinitioner i ESET's End of Life-politik for forretningsprodukter.

Opgrader ESET business-produkter

Ja, du kan opgradere til Windows 10, men den senest mulige version af Windows 10 er version 1909 (eller 19H2). Se opgraderingsscenarie 2 nedenfor. Ja, du kan
Alle tidligere versioner
ESET business-produkt understøttes ikke længere

Disse versioner af ESET endpoint-produkter er i øjeblikket i End of Life-status og understøttes ikke længere.

Du kan finde en komplet liste over understøttede produkter og supportniveaudefinitioner i ESET's End of Life-politik for forretningsprodukter.

Opgrader ESET-forretningsprodukter

Nej, se opgraderingsscenarie 3 nedenfor. Ja, det gør vi

* Indstillinger og licensoplysninger bevares

Windows 10 Education-brugere

Tidligere versioner af ESET-produkter kan ikke migreres til Windows 10 Education build.

Vi anbefaler, at du installerer den nyeste version af et ESET-produkt efter opgradering til Windows 10 Education.

Scenarier for opgradering

1. Jeg har version 7.3 - 11.x af ESET Endpoint Security / ESET Endpoint Antivirus og ønsker at opgradere til Windows 10 - hvad skal jeg gøre?
    ESET Endpoint-produkter 8.0 og tidligere understøttes ikke længere. Vi anbefaler, at du opgraderer til den nyeste version af dit ESET-produkt og sikrer, at du bruger de seneste opdateringer af detektionsmotoren, før du opgraderer til Windows 10.
    Du kan opgradere til Windows 10 med dit ESET-produkt installeret. Alle indstillinger og licensoplysninger vil blive bevaret.

2. Jeg har version 6.5.2132.x op til 6.6.x af ESET Endpoint Security / ESET Endpoint Antivirus og ønsker at opgradere til Windows 10 - hvad skal jeg gøre?
    ESET Endpoint-produkter 8.0 og tidligere understøttes ikke længere. Vi anbefaler, at du opgraderer til den seneste version af dit ESET-produkt og sikrer, at du bruger de seneste opdateringer af detektionsmotoren, før du opgraderer til Windows 10.
    Windows 10 20H1 understøttes ikke længere, men du kan opgradere til Windows 10 med Windows 10 build-versionen op til 1909.
  3. Jeg har en produktversion, der ikke er godkendt til opgradering til Windows 10. Jeg vil stadig gerne opgradere til Windows 10 - hvad skal jeg gøre?
    Disse ESET endpoint-produktversioner understøttes ikke længere. Vi anbefaler, at du opgraderer til den nyeste version af dit ESET-produkt og sikrer, at du bruger de nyeste opdateringer til detektionsmotoren, før du opgraderer til Windows 10. Du vil blive bedt om at opgradere til den nyeste version af dit ESET-produkt, når du har opgraderet til Windows 10.

Klik på OK for at blive omdirigeret til en webside, hvor du kan downloade den nyeste version af dit ESET-produkt. Alle indstillinger og licensoplysninger vil automatisk blive overført. Hvis du oplever problemer under opgraderingsprocessen, skal du kontakte ESET's tekniske support.

Figur 1-1

Kendte problemer

Se kendte problemer med ESET-produkter og Windows 10.